Deze Mercedes jacht kunnen maar weinig mensen zich veroorloven: wij nemen je mee voor een kijkje aan de binnenkant! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze Mercedes jacht kunnen maar weinig…
Op weg naar zijn werk, ziet deze man iets gewikkeld in een deken onder de brug: wat hij dan aantreft, heeft zijn voorgoed leven veranderd! Een notenkraker maakt het verschil: de werking ervan zal je verbazen!

Deze Mercedes jacht kunnen maar weinig mensen zich veroorloven: wij nemen je mee voor een kijkje aan de binnenkant!

05 December 2016 • Door Sarah Nichele
17.621
Advertisement

Kan het prestigieuze automerk Mercedes-Benz een jacht bouwen? De Duitse ingenieurs laten met dit jacht zien dat ze zich niet alleen meer willen richten op vervoer voor op het land, maar ook voor op zee. Dit jacht kent geen gebrek aan luxe! Een perfecte combinatie van technologie, essentiële vormen en hoogwaardige materialen, waardoor dit jacht een waar juweeltje is voor zowel de kenners als de leken onder ons. Laten we dit jacht eens wat nader bekijken!

De eerste editie van het Arrow460-Granturismo jacht heeft velen weten te verbazen vanwege haar slanke lijnen.

De Mercedes wilde een nagedachtenis verwezenlijken van de historische Silver Arrow raceauto met de presentatie van hun "Silver Arrow van de zee".

Advertisement

De jacht is slechts 14 meter lang. Het ontwerp compenseert echter ruim voldoende voor de eventuele tekortkomingen die dit jacht zou kunnen hebben.

Vanaf de zijkant bekeken is dit overduidelijk een ontwerp van Mercedes: je herkent er het profiel in van de beste automodellen.

Alle ramen worden elektronisch bestuurd en kunnen volledig worden geopend en de gecomprimeerde neus van het jacht biedt een zicht van 360° op zee.

Met zijn 960 pK kan de Arrow460-Granturismo een snelheid van 80 km/u bereikbaar.

Aan boord kunnen 10 personen op comfortabele wijze vertoeven.

Tafels en meubels zijn uitschuifbaar om meer ruimte te bieden.

Het jacht beschikt over alle moderne gemakken die je van een luxe voertuig mag verwachten, inclusief airconditioning, stereo-installatie, een kleine wijnkelder en een ijsmachine.

Mercedes is van plan om dit jacht grootschalig te gaan produceren kort voordat het in de verkoop komt.

Ben je geïnteresseerd in dit voertuig? Laat je dan niet ontmoedigen door de prijs: het jacht wordt momenteel verkocht voor 1,7 miljoen! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt