11 uitvindingen waardoor je begrijpt hoe snel de technologie verloopt - BekijkDezeVideo.nl
x
11 uitvindingen waardoor je begrijpt…
De 10 meest gemaakte fouten tijdens het koken van pasta 9 gebaren die onthullen of je een heer aan je zijde hebt

11 uitvindingen waardoor je begrijpt hoe snel de technologie verloopt

09 December 2017 • Door Janine
10.498
Advertisement

Als je een paar jaar geleden verteld werd dat er een robothond zou worden uitgevonden, zou je dat dan geloofd hebben? Het is moeilijk je dat voor te stellen, en toch is de technologie daarin geslaagd.

Vandaag willen we je 11 nieuwe uitvindingen laten zien die je laten nadenken hoe snel de technologie vordert en met welke supersonische snelheid dat gaat. Welke van deze intrigeert je het meest of lijkt je het handigst?

1. Ili, een handige en draagbare vertaler

foto: Logbar Inc.

Het is een kleine vertaler die makkelijk in je tas past en in staat is om in korte tijd veel zinnen te vertalen, in slechts 0,02 seconden!

2. Scribble, de pen met duizend kleuren

foto: Scribble

Deze "magische" pen maakt kinderen gek van plezier, het is dan ook in staat een kleur van een oppervlakte vast te leggen en in een kwestie van een paar seconden op een ander gebied af te drukken.

Advertisement

3. ORII, de ring die kan bellen

foto: ORii

Voorzien van kleine microfoons en door het geleidingsvermogen van het menselijk lichaam te benutten, kan deze ring bellen: leg je vinger naast je oor en deze zal als bij toverslag gaan rinkelen!

4. Muzo, de afstandsbediening die stilte kan creëren

Dit buitengewone apparaat kan de trillingen van geluiden van buitenaf tegengaan en op deze manier een echte barrière van stilte creëren die de gebruiker beschermt tegen storende geluiden.

5. Zungle, de bril die je muziek laat luisteren

foto: Zungle Inc.

Door gebruik te maken van de geleidbaarheid van de botten, heeft deze bijzondere bril de primaire functie om het oog te helpen observeren wat er om je heen te zien is, maar ook om te luisteren naar muziek en om telefoontjes te beantwoorden.

Advertisement

6. Bakblade, het scheermes voor de rug

foto: Bakblade

Als een man haren op zijn rug en schouders wil verwijderen, is dit zijn accessoire! Het is niet alleen handig in gebruik, het veroorzaakt zelfs geen snijwonden of irritaties.

7. Sgnl, de telefoonarmband

foto: Innomdle Lab

Dit is een polsband waarmee je kunt telefoneren door je vinger te gebruiken: je doet hem om je pols en sluit hem via Bluetooth aan op je telefoon en klaar is kees.

Advertisement

8. Noonee, de stoel zonder stoel

foto: Noonee

Dit apparaat is geweldig: terwijl je loopt merk je niets, maar als je wilt uitrusten en dus even wilt gaan zitten, hoef je alleen maar je benen te buigen en je hebt een stabiele stoel.

9. JUNO, de intelligente make-up spiegel

foto: Mira Torres

Het lijkt op het eerste gezicht een eenvoudige en banale spiegel maar het is veel meer dan dat: je kunt het gebruiken als leeslampje, als flitser voor perfecte selfies, make-up spiegel en voor je accessoires. 

Advertisement

10. Nora, hoe je 's nachts kunt voorkomen te snurken

foto: amazon.com

Nora bestaat uit een gedeelte dat in het kussen past en een gedeelte dat op het nachtkastje staat. Wanneer deze laatste hoort dat je begint te snurken, beweegt de ander zich zachtjes en zorgt ervoor dat diegene die snurkt zich omdraait, waardoor hij stopt met snurken.

11. Spotmini, de robothond

Dit is een robothond: hij kan rennen, de trap oplopen en voorwerpen brengen; kortom, het lijkt in alles op een hond, maar uiteraard kan hij zijn baasje niet knuffelen of geknuffeld worden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt