Ze ontdekken een hert dat vastzit in een hek: de politieagent gebruikt een allesbeslissende techniek om het dier te kunnen bevrijden! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze ontdekken een hert dat vastzit in…
Ben je dol op honing? Met deze 3 snelle trucs kun je ontdekken of je honing 100% puur is! Vergeet de trap: met dit apparaat bereidt je de volgende verdieping met minimale inspanning!

Ze ontdekken een hert dat vastzit in een hek: de politieagent gebruikt een allesbeslissende techniek om het dier te kunnen bevrijden!

3.889
Advertisement

Deze video is te vinden op de Facebookpagina van het politiebureau van Rapid City (South-Dakota) en laat zien hoe een patrouillewagen een hert opmerkt dat vastzit in een hek. Zodoende was politieagent Rich Holt midden in de nacht bezig met het bevrijden van een hert uit een metalen hek. Hij dekt het doodsbange dier af met een deken en begint het dier terug te duwen met al zijn kracht en... het is gelukt! Missie volbracht!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Ben je gek op dieren?

Klik op "Vind ik leuk" voor de leukste video's.

×

Ik ben al fan, bedankt