Bedenk de ideale oplossing om geld te verdienen bij het ontvangen van reclametelefoontjes

Janine image
door Janine

07 April 2023

Bedenk de ideale oplossing om geld te verdienen bij het ontvangen van reclametelefoontjes
Advertisement

De meesten van ons zijn niet blij met de telefoontjes die veel callcenters de hele dag door voeren. Ook al zijn dit voordelige aanbiedingen, soms is het niet het juiste moment om naar een promotie van een telemarketing te luisteren, bijvoorbeeld omdat je op kantoor bent of op straat loopt.

Om deze reden heeft de heer Lee Beaumont - inwoner van Leeds, in Yorkshire, Verenigd Koninkrijk - die het zat was om een ​​enorm aantal promotionele telefoontjes te ontvangen, besloten een methode te bedenken om de situatie in zijn voordeel te keren, door een bescheiden winst te maken. Maar laten we zijn verhaal in detail bekijken.

via Ladbible

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Lee maakte simpelweg van zijn telefoonnummer een betaald account, dus tegenwoordig moet iedereen die hem belt, betalen voor het gesprek, en houdt hij een aparte lijn actief zodat vrienden en familie hem kunnen bellen zonder een cent te betalen. "Ik kon nooit ontspannen vanwege het buitensporige aantal reclameoproepen dat ik ontving. Ik dacht dat er een manier moest zijn om geld te verdienen met deze telefoontjes, dus deed ik wat onderzoek en zette mijn nummer om in een betaald account", zei hij. Lee.

Op deze manier kan Lee in feite verdienen aan het starttarief om te antwoorden tot de volledige duur van de gesprekken. De man kreeg zo'n 30 reclame-oproepen per maand: met deze methode zijn ze letterlijk gehalveerd.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Ondanks de sterke daling van het aantal oproepen, slaagde Lee erin om een ​​totaal bedrag van ongeveer 2.260 euro op te bouwen: "Sommige bedrijven accepteerden mijn compromis en bleven me bellen voor promotionele doeleinden. Voorheen irriteerde dit me erg omdat ik gebeld werd op momenten dat ik niet kon of geen zin had om te antwoorden. Maar nu, met de mogelijkheid om eraan te verdienen, ben ik erg blij om enkele aanbiedingen te beantwoorden en te beluisteren die me ook kunnen helpen geld te sparen. Ik zou zeggen dat ik een manier heb gevonden om geld te verdienen", legde hij uit.

Andere telefoonmaatschappijen waren echter niet ingenomen met het initiatief van Lee en drongen er bij hun potentiële klanten op aan zijn strategie niet te imiteren: “Betaalde servicenummers zijn niet bedacht om op deze manier te worden gebruikt en we raden gebruikers sterk af dit idee over te nemen, aangezien zij verantwoordelijk zullen zijn, volgens onze code, voor eventuele overtredingen en de daaruit voortvloeiende boetes". Het is daarom beter om op alternatieve methoden te vertrouwen, maar we moeten toegeven dat deze man ronduit geniaal was, nietwaar?

Advertisement