Waarom verwelkomt het cabinepersoneel de passagiers met de handen achter de rug? - BekijkDezeVideo.nl
x
Waarom verwelkomt het cabinepersoneel…
24 mannen die hun uiterlijk drastisch hebben veranderd 20 foto's klaar om je te misleiden met hun bijzondere perspectief

Waarom verwelkomt het cabinepersoneel de passagiers met de handen achter de rug?

06 Januari 2018 • Door Janine
15.953
Advertisement

Of je nu een frequente bezoeker van luchthavens bent, of je hebt het vliegtuig een paar keer in je leven genomen, je zult misschien een bijzonder detail over het cabinepersoneel opgemerkt hebben. Op het moment van instappen, dus wanneer je het vliegtuig instapt, wacht het personeel en begroet de passagiers met hun handen achter de rug.

Een gebaar van etiquette of gedrag dat een bepaalde organisatorische noodzaak verbergt?

foto: Finnair

De positie van de handen, in aanvulling op het eleganter maken van het personeel aan boord, dient om een bepaald apparaat waarmee de passagiers worden geteld terwijl zij aan boord gaan, uit het zicht te houden. Het gaat om een passagiersteller, een eenvoudige en effectieve manier om na te gaan of het instappen volgens plan verloopt.

foto: Amazon/GOGO

Bij het passeren van elke persoon wordt op een knop gedrukt die een klik uitzendt en een eenheid aan het totaal toevoegt; aan het einde van het instappen zal het op het instrument aangegeven aantal dat van de daadwerkelijk aan boord zijnde passagiers staan, en moet hetzelfde aantal zijn als aangegeven bij de paspoortcontrole met betrekking tot die specifieke vlucht.

Op deze manier is het mogelijk om op te merken of passagiers het vliegtuig niet konden bereiken na het inchecken of dat er misschien een indringer in het vliegtuig is gekomen zonder zich te hebben geregistreerd.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt