9 maanden lang controleren ze de buik van mamma: wanneer de baby geboren wordt vermenigvuldigt deze tederheid zich - BekijkDezeVideo.nl
x
9 maanden lang controleren ze de buik…
Gooi oude handdoeken niet weg: dit zijn 15 manieren om ze te hergebruiken 20 ideeën voor achtergronden voor de PC die zo origineel zijn dat je er meteen een aantal van zult kopiëren

9 maanden lang controleren ze de buik van mamma: wanneer de baby geboren wordt vermenigvuldigt deze tederheid zich

25 Maart 2018 • Door Janine
31.635
Advertisement

Zijn honden echt in staat te begrijpen wanneer een vrouw een baby verwacht? Het antwoord is: waarschijnlijk wel! Honden zouden zowel de geluidjes van de baby in de buik kunnen horen (die rond week 28 geproduceerd worden), als de verandering in hormoonproductie die de aanstaande vrouw treft. Dankzij deze vaardigheden betekent het moment van geboorte voor honden het moment waarop ze eindelijk het wezen leren kennen waarmee ze gedurende negen maanden contact hebben gehad dankzij hun ontwikkelde zintuigen, op een manier die wij mensen nooit zouden kunnen.

Bij het verwelkomen van de kleine Jedi, toonden Brego en Nami, twee Weimaraners, een tederheid waarvan we zeker weten dat ze ook jou zullen veroveren.

Toen Jedi nog in mamma's buik zat, waren Brego en Nami twee altijd aanwezige bewakers.

Ze zijn liefhebbers van knuffelen en niets doen, maar staan altijd klaar om dicht bij die buik te blijven, waarvan ze waarschijnlijk heel veel konden waarnemen!

Advertisement

Wanneer Jedi eindelijk geboren werd... Veranderde er niets! De twee honden bleven hun rol spelen met dezelfde inzet!

Elke nieuwe ervaring van het kind wordt zorgvuldig gevolgd door de honden van het huis die, zoals veel van hun soortgenoten, altijd laten zien dat ze oneindig veel geduld hebben.

Veel van hun dagen eindigen op deze manier... (video).

Dit schattige trio heeft ieders hart veroverd, maar niet alleen vanwege hun tederheid: ze zijn ook heel grappig! We nodigen je uit om meer te weten te komen over hun avonturen door hun Instagram profiel te bekijken die aan hen gewijd is.

Sources:

https://www.petful.com/behaviors/can-dogs-hear-babies-womb/

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt