Dit kind valt elke dag in slaap tussen de poten van zijn honden: de foto's zijn van een ontwapenende tederheid - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit kind valt elke dag in slaap tussen…
De lieve tekeningen van deze vrouw weten de liefde beter te beschrijven dan veel romantische woorden De blindengeleidehond stond altijd aan de zijde van de gehandicapte studente: aan het eind van het jaar laat de universiteit hem ook afstuderen

Dit kind valt elke dag in slaap tussen de poten van zijn honden: de foto's zijn van een ontwapenende tederheid

15 Juni 2020 • Door Janine
9.876
Advertisement

Als het om dieren en kleine kinderen gaat, moet altijd worden nagedacht over het effect dat een nieuwkomer zal brengen in een huis waar al 3 verschillende honden samenleven. Hoewel de hond ongetwijfeld de beste vriend van de mens is, kan hij in sommige gevallen onverwachte reacties hebben en het is daarom altijd goed om op zijn gedrag te letten in aanwezigheid van een klein kind. Natuurlijk was het voor Jessica en Alex, een stel uit Connecticut (VS), geen probleem toen ze de kleine Theo mee naar huis namen: er stonden 3 mooie grappige en speels uitziende Goldendoodles op hen te wachten! De honden hielden vanaf het eerste moment van de kleine Theo en nu delen ze alle dutjes samen!

Naast dat ze in een prachtig huis in de staat Connecticut wonen, hebben Jessica en Alex drie prachtige goudharige Goldendoodles en een mooie baby van een paar maanden oud, genaamd Theo. Het leven lijkt niet mooier te kunnen zijn.

Sinds moeder Jessica een korte video op Instagram publiceerde waarin Theo tussen de poten van een van de honden ligt, zijn duizenden gebruikers haar gaan volgen op haar pagina, die nu is aangepast aan de echte sterren van het moment: haar zoon en de 3 gigantische honden!

Zowel aan de foto's als aan de video's kunnen we zien hoe Theo en de grote honden het heerlijk vinden om in elkaars gezelschap te zijn en vooral samen te slapen! Het Instagram-account bereikte binnen enkele maanden enorme aantallen; zowel Jessica als Alex denken dat het een natuurlijk effect is vanwege de stressvolle periode die de mensheid doormaakt vanwege het coronavirus: het is een beetje alsof mensen lieve dingen willen bekijken die hart en ziel verwarmt, die erin slagen een duidelijke afstand tot de werkelijkheid te creëren.

Advertisement

Meestal wordt Theo door één hond per keer in de watten gelegd, maar hij slaagt er perfect in om zijn tijd en aandacht onder alle drie te verdelen!

Als je hun Instagram-pagina volgt, word je overspoeld met verwennerij en liefde!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt