Ze verliest haar baby en raakt verlamd: dit alles als gevolg van een tatoeage - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze verliest haar baby en raakt verlamd:…
Een meisje schrijft naar de werkgever van haar vader om hem meer vakantie te geven: dit is het antwoord van de man Een moeder verandert de clip van de doos tissues in een veiligheidsaccessoire: het advies gaat het web over

Ze verliest haar baby en raakt verlamd: dit alles als gevolg van een tatoeage

8.344
Advertisement

De gril van een tatoeage op een verkeerd moment in het leven kwam een 16-jarig Colombiaans meisje duur te staan: Luisa Fernanda Buitrago wilde ten koste van alles iets onder haar rechterborst tatoeëren terwijl ze zwanger was. De bekende aanbevelingen voor tatoeages waren echter niet voldoende om haar ervan te weerhouden. Ze heeft besloten om te delen wat er met haar is gebeurd, om alle zwangere meisjes en vrouwen te waarschuwen, maar in het algemeen iedereen die een tatoeage wil.

 

Laat me nooit vallen. Dit is de zin die Luisa op haar huid wilde schrijven. Velen hadden haar geadviseerd om tijdens een zwangerschap geen tatoeage te laten zetten, maar ze was vastbesloten het toch te doen. Bovendien ging ze naar een  tatoeëerder die tot de beste leek te horen.

En toch ging iets niet zoals het hoorde te gaan: hoogstwaarschijnlijk door de ongeschikte omgeving of een niet-gesteriliseerd instrument, kreeg Luisa een bacteriële infectie die in korte tijd haar ruggenmerg aantastte.

foto: pixabay.com

Ze merkte dat ze niet meer in staat was om te lopen, maar dit was nog niet alles: de talloze therapieën waaraan ze werd blootgesteld, de stress en de infectie zelf zorgden voor een miskraam. De baby die ze droeg kon de situatie niet verdragen.

Na een zeer moeilijke periode probeert Luisa nu vrede te sluiten met haar fout: haar verhaal moet echter verteld worden aan al die mensen die getatoeëerd willen worden. Het is noodzakelijk om altijd te vertrouwen op professionals en de tatoeage na de geboorte uit te stellen, in het geval van een zwangerschap.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt