Schoonmoeder verwijdert haar schoondochter van de trouwfoto van haar zoon: ze kon haar nooit uitstaan

Janine image
door Janine

03 Februari 2022

Schoonmoeder verwijdert haar schoondochter van de trouwfoto van haar zoon: ze kon haar nooit uitstaan
Advertisement

Het spreekt voor zich hoe belangrijk de trouwdag is voor degenen die gaan trouwen; niet alleen voor het gelukkige paar maar ook voor al diegenen die in zekere zin hun dagelijks leven omringen: van de gasten (naaste en verre familieleden, vrienden, kennissen, collega's) tot degenen die de organisatie van de grote dag zelf moeten regelen. Alles moet perfect zijn, tenzij er iemand is die nog een appeltje met je te schillen heeft of een hekel heeft aan een van de echtgenoten.

via Vanessa Tascon/TikTok

Vanessa Tascon/TikTok

Vanessa Tascon/TikTok

Het ongelooflijke verhaal dat we je vandaag willen vertellen, gaat over familie-afkeer die als een tijdbom ontploft ter gelegenheid van een bruiloft en zelfs daarna. Op TikTok deelde een meisje haar absurde ervaring bij het printen van een oude trouwfoto van het huwelijk van haar vader en moeder. Het meisje zegt dat zelfs vóór het besluit om te trouwen, haar grootmoeder van vaderskant haar moeder haatte, een antipathie die nooit verdween bij wat kort daarna haar schoonmoeder zou worden. Zozeer zelfs dat in de jaren daarna, toen de hoofdpersoon die dit verhaal vertelt ouder werd, ze niet anders kon dan te merken hoezeer deze haat van de kant van haar grootmoeder van vaderskant op de meest absurde en onverwachte manieren voortduurde.

Advertisement
Vanessa Tascon/TikTok

Vanessa Tascon/TikTok

De kleindochter van de bejaarde vrouw heeft namelijk gemerkt dat een oude foto van het huwelijk van haar vader en moeder radicaal was bewerkt met Photoshop: in de versie die door de grootmoeder was ingelijst, was haar moeder gekleed als bruid niet zichtbaar, terwijl ze op de originele foto natuurlijk wel aanwezig was. Op TikTok zei het meisje terwijl ze de twee foto's ter vergelijking liet zien: "Dit is de foto van toen mijn vader en moeder trouwden en dit is de foto die mijn grootmoeder had bewerkt zonder mijn moeder. Het zijn precies dezelfde foto's, het verschil is dat mijn moeder op de ene wel staat en mijn oma haar op de andere heeft verwijderd."

Vanessa Tascon/TikTok

Vanessa Tascon/TikTok

Het is niet duidelijk wat de reden is achter de haat van de schoonmoeder jegens haar schoondochter, maar op dit gebaar om een ​​oude foto van een van de mooiste dagen van haar zoon radicaal te veranderen, is met grote verontwaardiging en teleurstelling gereageerd door gebruikers die de video op TikTok van het meisje hebben bekeken en gedeeld: waarom zou je proberen een persoon te "wissen" die al jaren deel uitmaakt van je familie, ondanks alles?

Een absurd en ongelooflijk verhaal dat ons maar weer eens laat zien dat het in veel families niet over rozen gaat!

Advertisement