Gekrulde wimpers zijn de mode van het moment, maar lijken afkomstig te zijn uit een horrorfilm - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Gekrulde wimpers zijn de mode van het…
Het is officieel: boos worden maakt je dik. Een beroemde voedingsdeskundige legt uit waarom Deze hond werd achtergelaten op een spoorlijn, maar een man arriveert op het juiste moment en redt hem

Gekrulde wimpers zijn de mode van het moment, maar lijken afkomstig te zijn uit een horrorfilm

30 Mei 2019 • Door Janine
13.064
Advertisement

Nee, het zijn geen grappige nepwimpers voor een Halloweenfeestje, maar een echte mode die erg populair is bij tieners over de hele wereld; want mode bestaat niet alleen uit kleding die elk seizoen komt en gaat, volgens de behoeften, de trends van de maatschappij, maar ook de esthetische kant wil af en toe in de schijnwerpers staan. En het is het geval van deze "gekrulde wimpers" die het internet over zijn gegaan met... tegenstrijdige reacties!

foto: Pixabay

De afbeeldingen die eerst via het internet op Reddit en vervolgens op Instagram rondgingen, verzamelen niet alleen tegenstrijdige meningen van de meest modieuze meisjes over de hele wereld, maar het is moeilijk te begrijpen of het een grap is van een ironische gebruiker op het web die de esthetiek van horrorfilms probeert te eren of een mode die probeert zijn weg te vinden op het gebied van make-up.

foto: Reddit

De meeste reacties op deze "gekrulde wimpers" zijn niet al te positief, ook al durven we te wedden dat er, hoewel in de minderheid, mensen zullen zijn die het mooi vinden en die ze, waarom ook niet, zouden kunnen toepassen als alternatieve make-up voor een avond in de disco met vrienden of als een nieuw esthetisch voorwendsel om meer aandacht te trekken.

Advertisement
foto: Reddit

Het is een feit dat deze mode op het moment geen succes lijkt te zijn bij de jongeren op sociale netwerken, en dat alleen de tijd zal uitwijzen of deze nieuwe gekrulde wimpers hun opwachting zullen maken in de Olympus van de nieuwe esthetische toepassingen die in de toekomst populair zullen worden onder de nieuwe generaties.

En toch lijkt dit allemaal te zijn voortgekomen uit een echte horrorfilm!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt