Vrouwen zijn gewaarschuwd: je vriendinnen niet zien is slecht voor je gezondheid! - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Vrouwen zijn gewaarschuwd: je vriendinnen…
De manier waarop je een vuist maakt, onthult veel over je karakter: probeer het zelf! Een jongen maakt een wandeling in het park... maar een aanhoudende kat zet hem voor een moeilijke keuze

Vrouwen zijn gewaarschuwd: je vriendinnen niet zien is slecht voor je gezondheid!

3.207
Advertisement

Het huwelijk en het moederschap van een vrouw zijn niet het einde van het sociale leven, ze kunnen en mogen dat niet zijn. Op het spel staat niet alleen het risico om te vervallen in de verveling van de routine, in de frustratie van een onbevredigend dagelijks leven, maar zelfs in de psychofysieke gezondheid. Dit wordt verklaard door een studie uitgevoerd door de Universiteit van Oxford, die het belang onderstreept van het onderhouden van contact met vriendinnen buitenshuis, buiten de rol van vrouw en moeder.

foto: Max Pixel

Volgens dit onderzoek is het aan te raden of zelfs noodzakelijk om minstens een paar keer per week uit te gaan om samen met vrienden en vriendinnen plezier te hebben om fysiek en mentaal welzijn te behouden. Plezier hebben is geen banaal en verwaarloosbaar aspect, maar het helpt stress te verminderen, het is essentieel om een ​​goede balans te bewaren en de batterijen op te laden.

Een goed humeur leidt tot een meer ontspannen gemoedstoestand met voordelen voor de emotionele sfeer, het immuunsysteem en het hele lichaam in het algemeen. Vrouwen die in staat zijn om de druk van huishoudelijke taken te verlichten, ontwikkelen minder ziektes en genezen sneller. Alsof dit nog niet genoeg is, vertaalt zich dit in meer gemoedsrust in relaties thuis met voordelen voor het hele gezin.

Het vinden van tijd en ruimte voor zichzelf betekent het bereiken van harmonie voor iedereen, het verwijderen van het risico van angst, depressie of andere soorten aandoeningen die zich ontwikkelen of verergeren door de eigen behoeften te verwaarlozen. Misschien zal het niet zo eenvoudig zijn om te organiseren, maar zoals altijd “waar een wil is, is een weg“: een paar avonden per week zijn genoeg om als herboren thuis te komen!

foto: Pixabay

Ondanks de kinderen en de echtgenoot, ondanks het beroep, de toezeggingen of de volwassenheid, mogen we geen vaarwel zeggen tegen gezelschap, een etentje of zelfs weekendjes weg van huis. Het gezin moet een nieuwe dimensie van geluk zijn die wordt toegevoegd aan het oude, het moet het niet volledig uitwissen.

Elke vrouw is nog steeds een beetje het meisje dat ze was, die uren met haar vriendinnen doorbracht, kletste en lachte, de rest vergat en om kleine dingen plezier had. Als de verantwoordelijkheden toenemen en de lasten voor de lusten komen, moet hier ook tijd voor zijn: de prijs zal een gelukkig gezin zijn en een bestaan zonder spijt... niet niks!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt