Amazon heeft een riem te koop om met kippen te wandelen: het is verstelbaar en in 5 verschillende kleuren - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Amazon heeft een riem te koop om met…
Wanneer een getrouwde man vreemd gaat, verraadt hij niet alleen zijn vrouw, maar ook zijn kinderen Een echte vader is niet degene die de rekeningen betaalt, maar die het gezin boven al het andere plaatst

Amazon heeft een riem te koop om met kippen te wandelen: het is verstelbaar en in 5 verschillende kleuren

Door Janine
3.757
Advertisement

Voor veel mensen is het misschien geen primaire noodzaak, maar we weten het: vandaag de dag kent de creativiteit van degenen die voorwerpen verzinnen om te verkopen, geen grenzen en dankzij de web- en e-commerce sites kunnen sommigen viral gaan, ook omdat ze je laten glimlachen.

Het voorwerp waar we het over hebben valt volledig in deze categorie. Nuttig in bepaalde situaties; op hetzelfde moment grappig, ongebruikelijk en in staat om een lach op het gezicht te toveren bij degenen die ze bekijken of kopen!

via: Amazon
foto: Amazon

Als je in een landhuis met een binnenplaats of boerenerf woont, heb je er waarschijnlijk aan gedacht om kippen te nemen. Dit pluimvee komt heel vaak voor in dergelijke situaties en kan, mits goed gefokt, een must worden voor elke boerderij.

Hoewel het vogels zijn, kunnen ze niet hoog vliegen. Eigenlijk lopen ze het liefst de hele dag heen en weer te scharrelen. En dit is precies waarom het object onze aandacht krijgt.

Al wandelend kunnen kippen worden blootgesteld aan risico's, op drukke plaatsen waar ze kunnen verdwalen. Wat te doen? Net als bij honden, is het kopen van een riem om veilig met hen te wandelen de beste oplossing!

foto: Amazon

We zijn niet gek geworden, want het bedrijf dat tuigjes verkoopt, Yesito, heeft precies dat uitgevonden: een praktische riem om onze gevederde huisdieren mee uit te laten. Want aan de riem wordt het tuigje gevoegd, die ook uitgerust is met een kleurrijke vlinderstrik, die een echt trendy uiterlijk aan jouw huisdier zal geven.

Verstelbaar, comfortabel, duurzaam en praktisch: zo wordt de kit voor het wandelen met pluimvee beschreven op de pagina van Amazon waar het te koop is.

Advertisement
foto: Amazon

Een lijst met eigenschappen waaraan we moeten toevoegen dat we zeker niet onopgemerkt zullen blijven. Het is zelfs onmogelijk om niet op te vallen tijdens het trots oversteken met een kip met een strikje!

Of het nu roze, paars, rood of zwart is, één ding is zeker: niet alleen honden verdienen het om aangelijnd te worden, en deze uitvinding is leuk en origineel... wie weet, of de kippen er niet meer eieren van gaan leggen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt