Jonge fotograaf sluit vriendschap en maakt leuke selfies met de dieren die hij over de hele wereld ontmoet

Janine image
door Janine

14 September 2021

Jonge fotograaf sluit vriendschap en maakt leuke selfies met de dieren die hij over de hele wereld ontmoet
Advertisement

Wie herinnert zich Dr. Dolittle nog? We hebben allemaal minstens één keer in ons leven de film gezien van deze extravagante dierenarts die de buitengewone kracht had om met dieren te communiceren. Maar als degene in de film zich beperkt tot het zijn van een fictief personage, is er in het echte leven iemand die de titel van de "echte dokter Dolittle" heeft verdiend: we hebben het over Allan Dixon, een Ierse fotograaf die, op onverklaarbare wijze, de "kracht" lijkt te hebben om elk dier dat hij tegenkomt te overtuigen om een ​​selfie te maken, waar hij ook is. Terwijl sommigen van ons moeten worstelen met huisdieren in de hoop een schattige en knuffelige foto van ze te maken, poseren de dieren die door deze jonge fotograaf zijn vastgelegd vrolijk en glimlachend, zonder zelfs maar te proberen te ontsnappen wanneer Allan zijn camera pakt.

Ben je klaar om enkele van zijn foto's te zien? Wees wel voorzichtig, want het risico bestaat dat je overspoeld wordt door een oneindige hoeveelheid tederheid!

via Allan Dixon/Instagram

Advertisement

1. Een selfie met de quokka, het meest lachende dier ter wereld

Naast gewone huisdieren maakte Allan selfies met allerlei dieren: quokka's, geiten, konijnen, kangoeroes, ganzen en zelfs kamelen. Het lijkt erop dat de jonge fotograaf een heel bijzondere charme heeft die geen enkel dier kan weerstaan. Het is niet verrassend dat Allan ook bekend staat onder de bijnaam "Animal Whisper", wat in het Nederlands "De dierenfluisteraar” betekent.

Advertisement

2. Het lijkt erop dat deze kangoeroe ervoor wil zorgen dat hij er goed uitziet op foto’s: kijk maar naar die kritische blik

Het lijkt erop dat de hobby van Allan is ontstaan tijdens een reis naar Australië: een prachtige ervaring die enkele maanden heeft geduurd, waardoor hij bevriend raakte met de meest uiteenlopende diersoorten.

3. Cheese!

4. Heb je ooit een egel zien lachen?

5. Het lijkt ons duidelijk dat er maar één protagonist op de foto is

Advertisement

6. Deze schattige geit knipoogde naar alle volgers van Allan

7. Wie van deze twee heeft er volgens jou het meeste plezier?

Advertisement

8. Eén van de meest schattige selfies die ooit gemaakt zijn

9. Mocht de selfie met de geit ontbreken? Kijk eens hoe hij er voor ging poseren!

Advertisement

10. Misschien heeft Allan deze kat gestoord tijdens zijn dutje

Om alle andere selfies van Allan en zijn dierenvrienden te ontdekken, hoef je alleen maar naar zijn Instagram-account te gaan!

Advertisement