Een pitbull en een teckel krijgen een puppy... en zijn uiterlijk maakt het web gek - BekijkDezeVideo.nl
x
Een pitbull en een teckel krijgen een…
Een man reist 2.400 km om zijn vriendin te verrassen, maar vindt haar in de armen van een ander De juiste persoon zal je nooit beoordelen vanwege je eigenaardigheden

Een pitbull en een teckel krijgen een puppy... en zijn uiterlijk maakt het web gek

31 Juli 2019 • Door Janine
44.362
Advertisement

Dat dieren ook belangrijke influencers kunnen worden, is niets nieuws - steeds vaker zien we Instagram-profielen of Facebook-pagina's, volledig gewijd aan onze viervoeters. En verbaas je niet als ze meer volgers hebben dan jij. Rami, een heel bijzonder uitziende hond, profiteert van het onverwachte succes op het web. Van de ene op de andere dag heeft deze kruising tussen een pitbull en een teckel duizenden gebruikers verliefd gemaakt, dankzij zijn zeer speciale uiterlijk.

via: CNN

This is my profile picture...nice, huh?

Pubblicato da Rami su Venerdì 30 gennaio 2015

Omdat hij een kruising tussen twee extreem verschillende rassen is, heeft Rami het lichaam van een teckel en de kop van een pitbull. Een grappig aspect dat deze hond erg grappig maakt: zijn uiterlijk van "woeste" pitbull intimideert niemand vanwege dat lage en lange lichaam.

Rami wordt momenteel verzorgd door een liefdadigheidsinstelling dat zich bezighoudt met dieren, de Moultrie Colquitt County Humane Society, in Georgia (VS), die de hond een beetje te hyperactief vindt om aan een gezin met kinderen te worden toevertrouwd. "Dit is een hond die specifieke zorg en training nodig heeft", aldus de vrijwilligers van de vereniging.

Omdat de foto's van de hond op internet werden gepubliceerd, werd de vereniging letterlijk overspoeld met verzoeken om deze schattige puppy te adopteren.

foto: Facebook

Niemand verwachtte veel enthousiasme voor Rami, die inmiddels een echte ster op het web is geworden. Nu werkt de vereniging er hard aan om de juiste familie voor hem te vinden - het belangrijkste doel is om te voorkomen dat er alleen mee geshowd wordt, maar alle mogelijke genegenheid ontvangt.

We wensen deze pup het beste en laten we onthouden dat er, net als Rami, veel andere honden in opvangcentra en kennels zijn, even uniek en speciaal, die wachten om mee naar huis te worden gebracht om wat liefde te ontvangen.

Tags: DierenHondenLeuke
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt