Een kapper brengt haar salon de straat op om daklozen gratis knipbeurten aan te bieden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een kapper brengt haar salon de straat…
Onze ouders zijn niet volmaakt: het is tijd om de fouten uit het verleden te vergeven en hun imperfectie te accepteren Gordelroos, de herpes die geactiveerd wordt met stress: oorzaken en symptomen van deze pijnlijke ontsteking

Een kapper brengt haar salon de straat op om daklozen gratis knipbeurten aan te bieden

Door Janine
3.400
Advertisement

Wanneer we verhalen lezen zoals die we je hieronder vertellen, realiseren we ons dat in een wereld die vaak bestaat uit onrecht en ongelijkheden er altijd mensen zijn die hulp proberen te bieden - zelfs met de enige middelen die ze hebben - aan mensen die minder geluk hebben.

Kate Steller is kapster in Minneapolis, Minnesota, die heeft besloten haar professionaliteit ten dienste te stellen van degenen die het zich niet kunnen veroorloven hun haar in haar salon te laten knippen. En dat deed ze op een echt originele manier.

Na haar salon te hebben ingericht met tien rode stoelen, heeft Kate besloten de elfde voor zichzelf te houden. Om precies te zijn, bewaart ze hem in haar auto en wanneer ze een dakloze in de straten van de stad ziet, biedt ze hem een gratis kapsel aan, uiteraard door haar stoel te gebruiken.

Kate verlaat samen met haar assistente Emily een dag per week haar salon en probeert wat waardigheid terug te geven aan mensen die het hebben verloren en die daarom zijn gedegradeerd tot de onderlaag van de samenleving. Deze activiteit nam de vorm aan van een echt project, het Steller Kindness Project.

Vriendelijkheid, waardigheid, zelfrespect en praktische hulp aan mensen die zich beter kunnen voelen, ook door kleine gebaren. Dit is de bedoeling van de kapster van Minneapolis, die in het verleden zelf heeft ervaren wat het betekent om zich aan de rand van de samenleving te bevinden.

Advertisement

Leauxla Rose has experienced so much loss, but that doesn’t stop her from embracing the beauty around her. Leauxla...

Pubblicato da Steller Kindness Project su Sabato 13 luglio 2019

Door een ziekte en de uitgevoerde medische behandelingen verloor Kate haar haar toen ze 18 jaar oud was. Op dat moment begreep ze wat het betekende om geen zelfrespect te hebben en zich constant zonder identiteit te voelen. Ook om deze reden besloot ze daarom haar vaardigheden ten dienste van anderen te stellen, in een poging hen een beetje te helpen, zelfs door een eenvoudige knipbeurt.

Iets wat zeker als een voorbeeld moet worden opgevat. Als iedereen zijn vaardigheden ten dienste zou stellen van mensen in nood, ook op een belangeloze manier, zouden we ons zeker in een betere wereld bevinden.

“If you were to look at Edward’s sign you would not know the reason he moved to NE Minneapolis is so that he can be...

Pubblicato da Steller Kindness Project su Domenica 23 giugno 2019
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt