Een foto verdeelt het web: op het eerste gezicht lijkt het op een konijn, maar in werkelijkheid is het een zwarte kraai - BekijkDezeVideo.nl
x
Een foto verdeelt het web: op het eerste…
10 extravagante Deze kat heeft 4 eekhoorntjes geadopteerd en behandeld ze alsof ze haar kittens waren

Een foto verdeelt het web: op het eerste gezicht lijkt het op een konijn, maar in werkelijkheid is het een zwarte kraai

31 Augustus 2019 • Door Janine
5.846
Advertisement

De wereld van internet heeft altijd wel weer iets nieuws als het gaat om trucs of optische illusies, er worden altijd twee grote groepen gecreëerd die proberen hun gelijk boven de andere te laten gelden. Maar waar ligt de waarheid? De laatste afbeelding die viraal is gegaan en die de gebruikers van het net heeft verdeeld, vormt een groot dilemma (gelukkig met een eenvoudige oplossing): welk dier is het mysterieuze wezen met de zwarte kleur, die een kleine hoofdmassage krijgt? De vraag ontstond niet toevallig, maar begon voet aan de grond te krijgen nadat een gebruiker de betreffende video had gepost, vergezeld van de zin: "Konijnen houden ervan om geaaid te worden". Niets schokkends, behalve dat het mysterieuze dier eigenlijk een kraai is.

via: Imgur

foto: Imgur

Toegegeven - op het eerste gezicht lijkt het op een konijn. Konijnen zijn veel voorkomende dieren en het zou niets vreemds zijn om er eentje te zien die op die manier wordt geaaid. De zin die de video vergezelde, wekte bij de gebruikers vervolgens de overtuiging dat het een konijn was, zelfs voordat de video daadwerkelijk werd geopend. De optische illusie is in ieder geval succesvol omdat miljoenen gebruikers die de video hebben bekeken, begonnen te reageren en probeerden het juiste antwoord te raden.

De snavel van de kraai kan in feite misleidend zijn en op het eerste gezicht konijnenoren lijken. Als je er echter met wat meer aandacht naar kijkt, zul je begrijpen dat je geconfronteerd wordt met een kraai die ongewoon zijn kop laat masseren.

We verwijzen naar de link van de video voor iedereen die zichzelf wil testen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt