Een pasgeboren olifantenwelp huilde 5 uur nadat hij door zijn moeder was achtergelaten - BekijkDezeVideo.nl
x
Een pasgeboren olifantenwelp huilde…
Een man ontdekt dat hij op een foto staat van zijn vrouw, 11 jaar voordat hij haar ontmoette De buschauffeur had gedronken: een kind ruikt alcohol en belt de politie om een mogelijke tragedie te vermijden

Een pasgeboren olifantenwelp huilde 5 uur nadat hij door zijn moeder was achtergelaten

03 Januari 2020 • Door Janine
27.782
Advertisement

De beelden van een olifantenwelp die de moeder vlak na de geboorte in de steek liet, zijn hartverscheurend. Het gebeurde in 2013 in een Chinese dierentuin en sindsdien is die olifant het symbool geworden van alle kinderen die bij de geboorte zijn achtergelaten. Volgens de pers huilde de welp ontroostbaar gedurende 5 zeer lange uren, waarschijnlijk vanwege de onnatuurlijke behandeling die hij kreeg zodra hij op de wereld kwam.

via: Metro

foto: NewsEDKennedy / YouTube

Zhuang Zhuang - dit is de naam die voor hem is gekozen - kwam op de wereld met een dramatische gebeurtenis: op het moment dat hij werd geboren, begon zijn moeder hem pijn te doen, het is niet duidelijk waarom. Wat in alle dierentuinen wordt gevierd als een zeldzame gebeurtenis, moet een moment van grote spanning zijn geweest. Na het slaan van de moeder begon de welp 5 uur lang ontroostbaar te huilen.

Het is gemakkelijk om het huilen van de welp op een menselijke manier te lezen: welk ergste trauma kan een pasgeborene ondergaan als wanneer het wordt mishandeld door degene die het op de wereld heeft gebracht?

Het personeel van de dierentuin kwam onmiddellijk tussenbeide om te voorkomen dat het gedrag van de moeder de welp ernstig verwondde en scheidde hem van zijn moeder.

Gelukkig is Zhuang Zhuang geadopteerd door een dierenreservaat en heeft het een sterke band opgebouwd met de man die ervoor zorgt.

foto: pixabay

We hopen oprecht dat de babyolifant dit trauma kan overwinnen, evenals alle pasgeboren baby's die elke dag dezelfde dramatische ervaring in de wereld beleven.

Hieronder is de link naar de video die de aangrijpende gebeurtenis toont:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=125&v=Tng2NcDjYxc&feature=emb_logo

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt