Elke dag wacht deze hond op de postbode op de oprit om hem een geweldige knuffel te geven - BekijkDezeVideo.nl
x
Elke dag wacht deze hond op de postbode…
In het leven heb je niet veel vrienden nodig: slechts een paar, maar wel goede De vrouwelijke scheidsrechter ontvangt beledigingen van ouders, maar de 11-jarige doelman stopt het spel om haar te verdedigen

Elke dag wacht deze hond op de postbode op de oprit om hem een geweldige knuffel te geven

19 Februari 2020 • Door Janine
4.035
Advertisement

Wie zei er dat honden en postbodes niet met elkaar overweg kunnen? Het is zeker een van de vele stereotypen die we vaak ten onrechte als vanzelfsprekend beschouwen. Als we onze opvattingen verbreden, zullen we ons echter realiseren dat er veel dieren en mensen zijn die dat wat we als vanzelfsprekend beschouwen, tegenspreken.

Net als Moose, de prachtige Golden Retriever uit Michigan die zich elke ochtend, in plaats van de postbode te laten schrikken of proberen weg te jagen, zich op een schattige manier gedraagt.

De betreffende postbode herhaalt, zoals gebruikelijk, altijd dezelfde route, bezorgt brieven en pakketten langs de straten van het gebied waartoe hij bevoegd is. Een van deze is de straat waar Moose woont die, in plaats van de man weg te jagen, besloot dat hij koste wat kost bevriend met hem moest worden. En zo gebeurde.

De kleine hond zit, wanneer hij de postbode ziet naderen, geduldig op de oprit van het huis, begint opgewonden met zijn staart te kwispelen en springt uiteindelijk op zijn achterpoten om zijn menselijke vriend een prachtige knuffel te geven. Na een eerste episode als deze is het gebaar een echte gewoonte geworden voor Moose: elke keer dat hij de postbode ziet, mist hij nooit een kans om hem op zijn eigen manier te begroeten.

Pratend met de postbode, ontdekte Meghan, de eigenaresse van de prachtige Golden Retriever, dat de man onlangs zijn hond was kwijtgeraakt: om deze reden heeft het gebaar dat Moose op een lieve, tedere en oprechte manier maakt een nog specialere en mooiere betekenis.

Wat is er immers mooier dan een hond die onvoorwaardelijk en aanhankelijk troost biedt aan een persoon die hij kent? We wensen deze zeer gelukkige postbode veel goede bezorgingen toe!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt