Een schattige pup lacht lief wanneer iemand tegen hem praat en hem complimenteert - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een schattige pup lacht lief wanneer…
Deze hond Voor en na de zwangerschap: deze 9 foto's beschrijven op een ontroerende manier wat het betekent om een kind te baren

Een schattige pup lacht lief wanneer iemand tegen hem praat en hem complimenteert

Door Janine
2.193
Advertisement

Voor honden die in opvangplaatsen of kennels zijn ondergebracht, is het leven zeker niet gemakkelijk. Er zijn veel dieren over de hele wereld die niet het geluk hebben om een huis en een gezin te hebben dat van hen houdt. Een situatie die helaas voorkomt vanaf dat het puppy's zijn, misschien op straat gevonden, ziek of gered uit moeilijke situaties.

Net als de 3 kleine Labradors die naar het toevluchtsoord Humane Society of Northwest Louisiana zijn gebracht. De specifieke “vaardigheid” van een van hen heeft duizenden gebruikers op internet letterlijk betoverd.

Lief, vriendelijk, mooi en vooral... glimlachend! Ten minste, een van deze 3 puppy's heeft dit ongelooflijke vermogen. Zijn naam is Burreaux en elke keer als iemand hardop tegen hem praat, knuffelt of hem complimenteert, glimlacht hij.

Je leest het goed: Burreaux geeft er niet om dat zijn leven in de opvangplaats misschien niet de gelukkigste is; hij slaagt er nog steeds in te glimlachen. Sarrah Walton, vrijwilligster van de instelling, weet dit goed sinds ze de kleintjes heeft verwelkomd.

Joe, Burrow and O are all back from the vet and doing great after the parvo scare! Thank you for all of your donations! #HSNWLA #rescueon #thankyou

Pubblicato da Humane Society of Northwest Louisiana su Lunedì 3 febbraio 2020

De pup is een echte liefhebber van kletsen. Hij kan het gewoon niet laten als iemand hem roept, met hem speelt, hem aait en complimenteert: zodra dit alles gebeurt, laat hij een grappige en tedere glimlach zien! Een video gedeeld op Facebook die snel viral ging toont deze ongelooflijke vaardigheid.

Wat sympathie betreft, zijn zijn kleine broertjes Joe en O niet anders. Ze hebben een prachtige relatie met de mensen om hen heen, en ze missen nooit een kans om genegenheid, vreugde en verlangen om te spelen te tonen. We wensen deze hondjes en hun zeer lieve broertje om te kunnen blijven glimlachen in een huis waar ze worden verwelkomd door een liefhebbende familie!

Advertisement

Burreaux begging for attention 😬❤ Oh and this smiler still needs a home More information and an adoption application on hsnwla.com

Pubblicato da Humane Society of Northwest Louisiana su Sabato 22 febbraio 2020
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt