Omar, het exemplaar van een Maine Coon met een wereldrecord van 120 centimeter lang - BekijkDezeVideo.nl
x
Omar, het exemplaar van een Maine Coon…
5 redenen waarom degenen die zijn geboren onder het teken van Weegschaal de beste partners van de dierenriem zijn Loki, de enorme Duitse herder die voor het kleine meisje zorgt alsof ze zijn kleine zusje is

Omar, het exemplaar van een Maine Coon met een wereldrecord van 120 centimeter lang

27 Februari 2020 • Door Janine
4.195
Advertisement

Toen hij werd geadopteerd en nog een kitten was, was Omar, een prachtig exemplaar van een Maine Coon, zacht, heel lief en teder, maar haar baasje Stephy Hirst kon zich niet voorstellen dat hij zou opgroeien tot een van de langste katten van zijn soort in de wereld. Zelfs het Guinness World Record bevestigde de lengtemeting van Omar; voorheen was het record in zijn categorie van een andere Maine Coon uit Wakefield, VK, 118 cm.

via: BBC

Omar is een prachtig exemplaar van een Maine Coon dat momenteel 14 kg weegt, zeer rustig van karakter is en, zoals zijn baasje Stephy zegt, graag heel vroeg wakker wordt (om 05.00 uur in de ochtend), haar kattenvoer eet in de ochtend, in de achtertuin speelt, slaapt en dan rond het avondeten rauw kangoeroevlees eet, het enige soort vlees dat Omar blijkbaar eetlust en smakelijk opeet.

Toen Stephy in de loop van de jaren de recordgroei van Omar opmerkte, besloot ze niet alleen over de prestaties en het dagelijks leven van haar kat van belangrijke omvang te vertellen via een officiële Instagram-pagina die hem geleidelijk beroemd maakte, maar ze besloot ook contact op te nemen met de Guinness World Records Association.

Advertisement

De reactie van de Londense vereniging liet echter 12 weken op zich wachten, maar de eigenares wilde niet dat haar Omar een ster op het web zou worden, ondanks dat ze vervolgens werd gecontacteerd door tv, radio en lokale en nationale programma's om het verhaal van deze recordbrekende kat te vertellen.

Hij is misschien niet de langste ter wereld, maar volgens officiële metingen van het Guinness World Record is Omar 120 cm lang, twee meer dan het vorige record van de Maine Coon-kat die in Wakefield, West Yorkshire woonde.

De beroemdheid heeft de luie en rustige gewoonten van Omar echter niet volledig uitgewist…

De recordbrekende kat wordt nog steeds graag heel vroeg wakker, eet zijn smakelijke rauwe kangoeroevlees, speelt in de achtertuin en slaapt rustig in de armen van zijn baasje…

Zelfs de sterren willen hun privacy en een rustig leven, nietwaar Omar?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt