Een vrouw redt en adopteert een achtergelaten kitten: maanden later ontdekt ze dat het een poema was - BekijkDezeVideo.nl
x
Een vrouw redt en adopteert een achtergelaten…
Ze vragen haar om zichzelf te vermommen als haar favoriete superheld en het meisje kiest ervoor om zich “op te maken” als haar vader Deze oudere man verloor zijn leven om 2 kinderen te redden die het risico liepen om aangereden te worden

Een vrouw redt en adopteert een achtergelaten kitten: maanden later ontdekt ze dat het een poema was

26 Februari 2020 • Door Janine
19.301
Advertisement

Het kan gebeuren dat je een kitten tegenkomt dat op straat werd achtergelaten - hem redden is het eerste wat je moet doen, zonder enige aarzeling! Florencia Nobo twijfelde niet toen ze een glimp opving van twee kittens in moeilijkheden, terwijl ze rustig door de straten van haar stad in Argentinië wandelde. Samen met haar broertje besloot Florencia die twee kittens naar een dierenkliniek te brengen om te zorgen dat het goed met ze ging. Tot nu toe alles normaal, toch? Jammer dat, na een paar maanden, een van de twee kittens buiten alle proporties begon te groeien en een kat werd dat, duidelijk, geen kat kon zijn.

In plaats van dat ze die dag twee kittens redde, redde Florencia een... poema!

via: RTE

Van die twee kittens, een kater en een poes, bleef er maar één over. De kater wist te overleven en hij herstelde dankzij de nodige zorg. Een paar maanden na de redding begon Florencia iets vreemds op te merken in haar huisdier: hij werd steeds groter en zijn uiterlijk deed niet veel denken aan dat van een kat. Omdat ze twijfelde, nam het meisje de kat mee terug naar de dierenkliniek, waar ze haar vertelden dat het in feite geen kat was zoals de anderen.

De artsen van de FARA (Fundaciòn Argentina de Rescate Animal) bevestigden dat het kitten dat maanden eerder was gered, in werkelijkheid een poema was. De vrouw maakte zich onmiddellijk zorgen en belde een plaatselijk reservaat in Yerba Buena.

foto: Flor Nobo

Een werkelijk ongelooflijk verhaal!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt