8 kleine egeltjes zijn wees geworden en weigeren te eten, maar dan begint een kat voor ze te zorgen - BekijkDezeVideo.nl
x
8 kleine egeltjes zijn wees geworden…
Het meisje wil de therapiehond aaien, maar het mag niet: de moeder wordt boos en dreigt de politie te bellen Zodra ze pappa de voordeur zien openen, begint deze tweeling van blijdschap te lachen

8 kleine egeltjes zijn wees geworden en weigeren te eten, maar dan begint een kat voor ze te zorgen

14 April 2020 • Door Janine
8.354
Advertisement

In alle omstandigheden, zelfs de meest ongunstige, lijkt het erop dat de Natuur heel goed weet hoe ze zich moet gedragen. Toen 8 kleine egeltjes plotseling hun moeder verloren door een ongeluk, waren de kleintjes alleen en hulpeloos. Hun lot leek bezegeld, vooral omdat ze weigerden kunstmatig gevoed te worden met een schoteltje en een spuit. De adjunct-directrice van de dierentuin in Sadgorod, in Rusland, waar de kleine egeltjes werden gebracht, probeerde de eetlust van deze kleintjes op te wekken, zonder echter grote resultaten te boeken. En toen gebeurde dit: haar kat was net klaar met het geven van melk aan haar kittens en haar melk was nog niet op... misschien zou het kunnen werken!


foto: Youtube/RT

De vervangende moeder werkte: Alyona Asnowina's kat had net een nestje gehad en de vrouw vond het goed om de 8 ongelukkige egels door haar kat te laten verzorgen. Het duurde even voordat de kat begreep hoe ze zich moest gedragen; na een paar seconden begonnen de egeltjes, die de warmte van de moederkat voelden en de geur van melk roken, eindelijk te drinken.

foto: Youtube/RT

De kat vertoonde geen tekenen van ongemak, integendeel - ze ging liggen en liet de kleintjes heel kalm haar melk drinken. De kleine egeltjes zijn al meer dan een week bij de kat, waarna ze zelf hebben leren eten. Desalniettemin bleef de kat hen gezelschap houden en hield ze tot het einde in de gaten.

Advertisement
foto: Youtube/RT

Een ongewoon verhaal, tussen twee dieren die we meestal nooit samen zien. De natuur weet ons echter altijd te verrassen en ons zo'n emotie te bezorgen tegenover zo’n spektakel!

Tags: DierenKattenSchattig

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt