Hij verandert de oude stoffige zolder in een prachtige inloopkast voor zijn vrouw - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij verandert de oude stoffige zolder…
6 handige trucs om hakken te dragen zonder pijn en je voeten te verzorgen Een hond eet per ongeluk het koekje van zijn vriend: kort daarna

Hij verandert de oude stoffige zolder in een prachtige inloopkast voor zijn vrouw

Door Janine
1.941
Advertisement

Een inloopkast is waarschijnlijk een van de meest gewilde objecten van elke vrouw: een ideale en ruime plek om kleding, schoenen en nog veel meer op te bergen. Een soort kleine betoverde wereld, waar alles perfect georganiseerd en overzichtelijk is. Je hebt eigenlijk niet eens een groot huis nodig om een ​​inloopkast te hebben, maar één ding is zeker: hoe groter en ruimer, hoe beter! Rodolfo Cabrera werkt al vele jaren in de renovatiesector en heeft besloten om zijn vrouw de inloopkast van haar dromen te geven, waardoor hun oude en vervallen zolder verandert in een schitterende plek.

Zo zag de oude zolder eruit...

Het was een nogal sombere plek, waar niet goed gebruik van werd gemaaakt vóór de grote renovatie. Het kostte ongeveer 3 weken werk en tussen de 25 duizend en 30 duizend euro om het te voltooien, maar dankzij zijn harde werk kreeg Rodrigo uiteindelijk wat hij wilde en de resultaten zijn behoorlijk verrassend.

Op deze foto zien we de eerste vorderingen van de herstructurering: het ziet er al echt opmerkelijk uit!

Advertisement

De transformatie is echt verrassend, aangezien de oude zolder niet eens toegankelijk was. Nu, zoals de foto's getuigen die online zijn gepost door de dochter van Rodrigo, is die sombere en stoffige plek prachtig geworden en is het veranderd in een inloopkast waar iedereen jaloers op zou zijn.

Op het internet zijn de foto's een hit geworden en er zijn zelfs gebruikers geweest die schreven: "Inloopkast? Ik zou er gaan wonen!". De ruimte is echt groot, er is zelfs een kleine ontspanningsruimte, compleet met een stoel en een tafeltje.

Droom jij ook van zo'n georganiseerde en elegante inloopkast?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt