Een klein meisje van slechts 8 weken zegt “ik hou van je” tegen mama en blijft naar haar glimlachen

Janine image
door Janine

20 Juli 2020

Een klein meisje van slechts 8 weken zegt “ik hou van je” tegen mama en blijft naar haar glimlachen
Advertisement

Voor alle ouders is het moment waarop hun kleintjes de eerste woorden uitspreken een onvergetelijke blijdschap, een moment waarop een belangrijk, teder en schattig stuk wordt toegevoegd aan de liefde die al voor de kinderen gevoeld wordt.

Vaak vragen vaders, moeders - en naaste familieleden - zich af of die geluiden die hun kleintjes maken alleen maar wat nietsbetekenend gebrabbel is of dat ze echt de eerste woordjes met een volledige betekenis zeggen. Je kijkt uit naar het moment waarop ze “mamma”, en “pappa” zullen zeggen, of zelfs, zoals in het geval van de schattige 8 weken oude baby die we je laten zien, een hele lieve zin.

Advertisement
Tim Hamilton/Youtube

Tim Hamilton/Youtube

De video is er zo een die in zeer korte tijd een echt fenomeen op het web wist te worden. De reden is gemakkelijk te raden: deze lieve baby, slechts 8 weken oud, lijkt “I love you” te zeggen, precies wanneer haar moeder haar overlaadt met knuffels en liefdevolle woordjes.

Als je er naar kijkt en luistert, moet je wel glimlachen. Dit kleine meisje lijkt niet alleen erg gelukkig, en blijft lachen en kijkt liefdevol naar haar moeder, maar ze reageert ook op haar woorden en beantwoordt haar liefde.

Het filmpje heeft miljoenen views verzameld en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. We weten natuurlijk niet of het kleine meisje echt “I love you” wilde zeggen; ze lijkt in ieder geval wel te herhalen wat haar moeder tegen haar zegt, maar het zou nogal verrassend zijn als je slechts 8 weken bent. Als je op zoek bent naar een manier om je humeur in zeer korte tijd te verbeteren, moet je zeker eens kijken naar deze minuut van pure tederheid!

Advertisement