Goed opgevoed en zorgzaam meisje zorgt voor haar slapende moeder: ze brengt haar thee en legt een dekentje over haar heen - BekijkDezeVideo.nl
x
Goed opgevoed en zorgzaam meisje zorgt…
Ze gaan naar het restaurant voor hun trouwdag en vinden een kostbare parel op hun bord: “Dat was nog nooit gebeurd Hij geeft de kamer van zijn dochter aan zijn stiefdochter zonder haar toestemming:

Goed opgevoed en zorgzaam meisje zorgt voor haar slapende moeder: ze brengt haar thee en legt een dekentje over haar heen

05 April 2022 • Door Janine
2.828
Advertisement

Ervoor zorgen dat je kinderen gezond zijn en zich nergens zorgen over hoeven te maken, vooral op jonge leeftijd, is een van de belangrijkste taken van een ouder. Tot ze meerderjarig zijn, en vaak daarna, blijven een vader en moeder voor hun kinderen zorgen en zich zorgen maken. Er komt een moment in het leven dat de rollen plotseling omgedraaid zijn en het de kinderen zijn die al die liefde en aandacht terug geven, en voor hun bejaarde of gehandicapte ouders zorgen. De virale video die door "nigerianwedding" op Instagram is gepost, toont echter een meisje van minder dan 4 jaar in een reeks zorgzame gebaren naar haar moeder die ziek is, of gewoon op de bank ligt te slapen.


In de video zie je duidelijk het meisje, beleefd en zorgzaam, dat niet kan wachten om voor haar "zieke" moeder te zorgen. We weten niet of ze echt ziek is of dat ze gewoon doet alsof, om zich te laten verwennen door haar dochtertje, maar feit is dat het kind geen tijd verspilt en een hele reeks gebaren maakt die een moeder gewoonlijk voor haar kind maakt.

Ze stopt haar slapende moeder op de bank in, en gaat dan wat thee voor haar klaarmaken terwijl haar moeder ligt. Deze laatste activiteit lijkt niet de eerste keer te zijn dat ze het doet, ze heeft namelijk een krukje om op te klimmen om ter hoogte van het aanrecht te zijn. Bovendien kust ze haar voorhoofd, net als een moeder die voor haar dochter zorgt.

Advertisement

De moeder was ontroerd en in de video zien we haar glimlachen wanneer het kleine meisje haar het kopje thee overhandigt. Een beleefd, zorgzaam en vriendelijk kind dat al haar genegenheid weet te tonen aan haar moeder, die soms ziek kan zijn of een pauze kan nemen om uit te rusten. Uiteraard maakt de moeder plaats voor het meisje onder de deken zodat ze bij haar kan gaan liggen.

Gebruikers die de video bekeken waren getroffen door de natuurlijkheid waarmee zo'n klein meisje zich als een volwassene lijkt te gedragen. Het is merkwaardig en het is zeker niet iets dat je elke dag ziet bij de kinderen van tegenwoordig. Misschien is dat de reden waarom de video viraal ging en zoveel mensen liet glimlachen. We hopen dat het ook jou kan laten glimlachen.

Tags: LeukeKinderenSchattig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt