Een meisje ziet dat de buurman haar "vierbenige broertjes" elke dag een koekje aanbiedt en besluit hen te volgen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een meisje ziet dat de buurman haar…
Deze schattige Pitbull blijft glimlachen sinds hij werd geadopteerd 5 minder bekende toepassingen van rijstwater: de effectieve en natuurlijke remedie voor het welzijn van de huid

Een meisje ziet dat de buurman haar "vierbenige broertjes" elke dag een koekje aanbiedt en besluit hen te volgen

Door Janine
13.792
Advertisement

Het hebben van gezelschapsdieren verrijkt het leven, maakt het vrolijker, interessanter, kortom "beter". Het adopteren van een lieve harige vriend is op elke leeftijd een goed idee. Maar als er ook jonge kinderen zijn, is het heerlijk om ze samen te zien opgroeien en spelen.

Kinderen die gewend zijn aan dit soort gezelschap en interactie, krijgen meer zelfvertrouwen, zijn serener en gelukkiger. Dit is het verhaal van een klein meisje en haar "viervoetige broertjes".

via: The Dodo

De kleine Ramona woont in de Verenigde Staten met mamma, pappa en twee andere familieleden met een "staart". Het zijn Zeus en Blue, twee schattige en levendige honden van gemengd ras. Het kind brengt de hele dag met ze door, rolt op de grond of knuffelt met hen op de bank. Zo nu en dan hoor je haar giechelen om de grappige dingen die ze haar twee medeplichtigen ziet uithalen.

Ze vindt het heerlijk om naar ze te kijken wanneer ze elkaars staart proberen te pakken, of wanneer ze rondhuppelen tijdens de maaltijd. De vader, Mike Whalley, vertelt over een grappige episode die later een dagelijkse gewoonte werd. Op een dag liet de buurman, Gary genaamd, Zeus wat van zijn boterham proeven.

Advertisement

Sindsdien verschijnt de hond elke dag bij het hek dat de twee eigendommen verdeelt, voor zijn hapje. Uiteraard had de goede man Mike hiervoor gewaarschuwd en zijn toestemming gevraagd om de hond te voeren. Toen ook Blue arriveerde, kreeg Gary twee gasten.

Ramona merkte dit op en besloot dat ze bij de groep wilde horen. Ze volgde Zeus en Blue de tuin in en ze verwelkomden haar zonder problemen. Gary heeft nu "drie" klanten om te voeden. Het kleine meisje voegt zich 's middags bij haar broers. Ze leunt op het hek om goed op haar benen te staan, en wacht op de traktatie van die aardige gulle meneer.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt