Een vrouw die het geweld van haar ex heeft overleefd, trouwt met haar redder en leert iedereen een levensles

Janine image
door Janine

08 September 2020

Een vrouw die het geweld van haar ex heeft overleefd, trouwt met haar redder en leert iedereen een levensles
Advertisement

Er zijn gezonde liefdesrelaties en helaas zijn er ook relaties die als "giftig" worden beschouwd, wanneer een onevenwichtigheid ontstaat tussen de twee partijen waaruit het paar bestaat; dit kan soms leiden tot beslist respectloos gedrag, en tot situaties van mishandeling en zelfs huiselijk geweld. Een zeer ernstige situatie, waar Melissa Dohme helaas het slachtoffer van was, die een zeer gewelddadige episode overleefde en haar geluk wist te herwinnen.

via Daily Mail

Advertisement
melissadohme/Instagram

melissadohme/Instagram

Melissa heeft een heel droevige tijd meegemaakt nadat ze het eindelijk had uitgemaakt met haar ex-vriend, Robert Burton. De man, die het niet had kunnen verdragen dat hij niet meer bij haar kon zijn, vroeg haar om een ontmoeting om het uit te praten en Melissa, die dacht dat het een formele ontmoeting was zonder gevolgen, stelde hem tevreden.

Maar wat Melissa niet kon weten, is dat Robert een mes in zijn zak had, en kort nadat hij haar had omhelsd, viel hij haar met 32 ​​messteken aan, haar op straat bloedend achterlatend…

Advertisement
melissadohme/Instagram

melissadohme/Instagram

De artsen die haar hielpen werkten 5 uur in de operatiekamer om het bloeden te stoppen, en na een week intensieve zorg werd Melissa voorzichtig wakker met een gebroken kaak, doorgesneden zenuwen en een gehavend gezicht; de vrouw, zeer vasthoudend, deed er maanden over om weer te leren praten, lopen, eten, haar ogen te openen en te sluiten.

Maar na een lange tijd van lijden besloot Melissa niet alleen haar verloren geluk terug te winnen, maar ook haar ex te vergeven voor de pijn die hij haar had aangedaan. Na een reeks hoorzittingen werd Robert Burton veroordeeld tot levenslang in de gevangenis, zonder borgtocht.

Melissa's hernieuwde geluk stond op het punt eindelijk te beginnen toen Cameron Hill, van het ambulancepersoneel die het leven van de vrouw had gered, op het toneel verscheen; Cameron wist dat hij haar vroeg of laat opnieuw zou zien. Na een reis naar Europa met haar vriendinnen besloot Melissa opnieuw contact op te nemen met alle mensen die haar hadden geholpen om te herstellen, waaronder paramedicus Cameron, met wie ze vervolgens telefoonnummers uitwisselde.

Ze ontmoetten elkaar later voor een etentje en daarna voor de bezorging van een bedankkaartje; ze praatten 5 uur achter elkaar en realiseerden zich na verloop van tijd dat ze elkaar leuk vonden. Na twee intense jaren van verloving trouwden Melissa en Cameron: "Het was waarschijnlijk de mooiste tijd van mijn leven, het gelukkigste moment van mijn hele leven", zei de vrouw.

melissadohme/Instagram

melissadohme/Instagram

Nu leeft Melissa eindelijk het sprookje dat ze verdiende met Cameron, de paramedicus die haar leven redde, weg van de pijn en het lijden die het geschenk van het leven bijna wegnam. Nu wijdt de vrouw die het geweld heeft overleefd haar tijd aan de verdediging van de slachtoffers van huiselijk geweld; Break the Silence Against Domestic Violence is slechts één voorbeeld van de initiatieven die ze met vasthoudendheid en moed ondersteunt.

Kom op Melissa, we staan allemaal achter je!

Advertisement