Een vrouw die het geweld van haar ex heeft overleefd, trouwt met haar redder en leert iedereen een levensles - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw die het geweld van haar ex…
Een 13-jarige jongen springt in een kanaal om een ​​paard te redden: hij hield zijn hoofd een uur lang onhoog Dit stel jaagt een absurde droom na: ze wil de dikste vrouw ter wereld worden

Een vrouw die het geweld van haar ex heeft overleefd, trouwt met haar redder en leert iedereen een levensles

Door Janine
13.856
Advertisement

Er zijn gezonde liefdesrelaties en helaas zijn er ook relaties die als "giftig" worden beschouwd, wanneer een onevenwichtigheid ontstaat tussen de twee partijen waaruit het paar bestaat; dit kan soms leiden tot beslist respectloos gedrag, en tot situaties van mishandeling en zelfs huiselijk geweld. Een zeer ernstige situatie, waar Melissa Dohme helaas het slachtoffer van was, die een zeer gewelddadige episode overleefde en haar geluk wist te herwinnen.

via: Daily Mail

Melissa heeft een heel droevige tijd meegemaakt nadat ze het eindelijk had uitgemaakt met haar ex-vriend, Robert Burton. De man, die het niet had kunnen verdragen dat hij niet meer bij haar kon zijn, vroeg haar om een ontmoeting om het uit te praten en Melissa, die dacht dat het een formele ontmoeting was zonder gevolgen, stelde hem tevreden.

Maar wat Melissa niet kon weten, is dat Robert een mes in zijn zak had, en kort nadat hij haar had omhelsd, viel hij haar met 32 ​​messteken aan, haar op straat bloedend achterlatend…

De artsen die haar hielpen werkten 5 uur in de operatiekamer om het bloeden te stoppen, en na een week intensieve zorg werd Melissa voorzichtig wakker met een gebroken kaak, doorgesneden zenuwen en een gehavend gezicht; de vrouw, zeer vasthoudend, deed er maanden over om weer te leren praten, lopen, eten, haar ogen te openen en te sluiten.

Maar na een lange tijd van lijden besloot Melissa niet alleen haar verloren geluk terug te winnen, maar ook haar ex te vergeven voor de pijn die hij haar had aangedaan. Na een reeks hoorzittingen werd Robert Burton veroordeeld tot levenslang in de gevangenis, zonder borgtocht.

Advertisement

Melissa's hernieuwde geluk stond op het punt eindelijk te beginnen toen Cameron Hill, van het ambulancepersoneel die het leven van de vrouw had gered, op het toneel verscheen; Cameron wist dat hij haar vroeg of laat opnieuw zou zien. Na een reis naar Europa met haar vriendinnen besloot Melissa opnieuw contact op te nemen met alle mensen die haar hadden geholpen om te herstellen, waaronder paramedicus Cameron, met wie ze vervolgens telefoonnummers uitwisselde.

Ze ontmoetten elkaar later voor een etentje en daarna voor de bezorging van een bedankkaartje; ze praatten 5 uur achter elkaar en realiseerden zich na verloop van tijd dat ze elkaar leuk vonden. Na twee intense jaren van verloving trouwden Melissa en Cameron: "Het was waarschijnlijk de mooiste tijd van mijn leven, het gelukkigste moment van mijn hele leven", zei de vrouw.

Nu leeft Melissa eindelijk het sprookje dat ze verdiende met Cameron, de paramedicus die haar leven redde, weg van de pijn en het lijden die het geschenk van het leven bijna wegnam. Nu wijdt de vrouw die het geweld heeft overleefd haar tijd aan de verdediging van de slachtoffers van huiselijk geweld; Break the Silence Against Domestic Violence is slechts één voorbeeld van de initiatieven die ze met vasthoudendheid en moed ondersteunt.

Kom op Melissa, we staan allemaal achter je!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt