Een vrouw met een moeilijk verleden geeft een nier aan de politieagent die haar 10 jaar eerder arresteerde - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw met een moeilijk verleden…
Een 9-jarige jongen rust verkleed als mascotte langs de weg uit: hij vermaakt automobilisten voor wat geld

Een vrouw met een moeilijk verleden geeft een nier aan de politieagent die haar 10 jaar eerder arresteerde

Door Janine
3.929
Advertisement

Het leven plaatst ons soms voor keuzes en omstandigheden die ronduit ongebruikelijk zijn en die we in eerste instantie moeilijk kunnen geloven. Laten we het hebben over al die situaties die je zelf moet meemaken om te begrijpen dat ze echt gebeuren, en dat sommige onvoorspelbare beslissingen het verschil kunnen maken tussen een "voor" en een "na".

Jocelynn James weet dit goed, een vrouw met een moeilijk verleden, aangezien ze verslaafd was aan drugs en om deze reden meerdere keren werd gearresteerd. Ook Terrell Potter, de politieagent die haar arresteerde, weet het. Hoewel er schijnbaar geen twee mensen konden zijn die anders waren, hebben deze twee individuen een zeer sterke en totaal onverwachte band gevormd.

via: Fox News

Het verhaal is zo ongelooflijk dat het de aandacht, interesse en emotie van veel mensen wekt. Enige tijd nadat de gezondheid van agent Potter problemen begon te vertonen, werd het duidelijk dat de man een niertransplantatie nodig had om in leven te blijven. Zoals vaak gebeurt, is het vinden van een donor echter niet gemakkellijk, een omstandigheid die de toestand van de zieke verder dreigt te verslechteren.

Op dat moment hoorde Jocelynn toevallig, dankzij een bericht op Facebook, van het trieste verhaal van Terrell. Hoewel het de agent was die haar had gearresteerd en haar meerdere keren aan de wet had overgedragen, wist ze dat ze iets voor hem moest doen. Na de nodige tests, ontdekte ze dat ze compatibel was voor de niertransplantatie: het zou zijn leven redden.

"Het is gewoon verbazingwekkend dat ze daartoe bereid was," merkte de agent op. De transplantatie was succesvol en tegen alle verwachtingen in zijn Jocelynn en Terrell nu onafscheidelijke vrienden, zozeer zelfs dat ze zichzelf bijna als familieleden beschouwen. De een draagt ​​immers een stukje van de ander binnenin zich.

Advertisement

De vrouw zei dat ze zonder tussenkomst van de agent zelf tot een slecht einde had kunnen komen. Om deze reden was hem een ​​nier geven en daarmee een bijdrage leveren aan zijn leven een even noodzakelijke als een natuurlijke zet. Een werkelijk prachtig verhaal, dat ons doet nadenken over dankbaarheid en over het belang dat we in het leven nooit iets als vanzelfsprekend beschouwen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt