Een vrouw met een moeilijk verleden geeft een nier aan de politieagent die haar 10 jaar eerder arresteerde

Janine image
door Janine

23 September 2020

Een vrouw met een moeilijk verleden geeft een nier aan de politieagent die haar 10 jaar eerder arresteerde
Advertisement

Het leven plaatst ons soms voor keuzes en omstandigheden die ronduit ongebruikelijk zijn en die we in eerste instantie moeilijk kunnen geloven. Laten we het hebben over al die situaties die je zelf moet meemaken om te begrijpen dat ze echt gebeuren, en dat sommige onvoorspelbare beslissingen het verschil kunnen maken tussen een "voor" en een "na".

Jocelynn James weet dit goed, een vrouw met een moeilijk verleden, aangezien ze verslaafd was aan drugs en om deze reden meerdere keren werd gearresteerd. Ook Terrell Potter, de politieagent die haar arresteerde, weet het. Hoewel er schijnbaar geen twee mensen konden zijn die anders waren, hebben deze twee individuen een zeer sterke en totaal onverwachte band gevormd.

via Fox News

Advertisement
Rick Karle WVTM 13/Facebook

Rick Karle WVTM 13/Facebook

Het verhaal is zo ongelooflijk dat het de aandacht, interesse en emotie van veel mensen wekt. Enige tijd nadat de gezondheid van agent Potter problemen begon te vertonen, werd het duidelijk dat de man een niertransplantatie nodig had om in leven te blijven. Zoals vaak gebeurt, is het vinden van een donor echter niet gemakkellijk, een omstandigheid die de toestand van de zieke verder dreigt te verslechteren.

Op dat moment hoorde Jocelynn toevallig, dankzij een bericht op Facebook, van het trieste verhaal van Terrell. Hoewel het de agent was die haar had gearresteerd en haar meerdere keren aan de wet had overgedragen, wist ze dat ze iets voor hem moest doen. Na de nodige tests, ontdekte ze dat ze compatibel was voor de niertransplantatie: het zou zijn leven redden.

Advertisement
WVTM 13 News/Youtube

WVTM 13 News/Youtube

"Het is gewoon verbazingwekkend dat ze daartoe bereid was," merkte de agent op. De transplantatie was succesvol en tegen alle verwachtingen in zijn Jocelynn en Terrell nu onafscheidelijke vrienden, zozeer zelfs dat ze zichzelf bijna als familieleden beschouwen. De een draagt ​​immers een stukje van de ander binnenin zich.

WVTM 13 News/Youtube

WVTM 13 News/Youtube

De vrouw zei dat ze zonder tussenkomst van de agent zelf tot een slecht einde had kunnen komen. Om deze reden was hem een ​​nier geven en daarmee een bijdrage leveren aan zijn leven een even noodzakelijke als een natuurlijke zet. Een werkelijk prachtig verhaal, dat ons doet nadenken over dankbaarheid en over het belang dat we in het leven nooit iets als vanzelfsprekend beschouwen.

Advertisement