Een moeder straft haar 2-jarige dochter: de hond verdedigt haar alsof hij haar lijfwacht is

Janine image
door Janine

20 Oktober 2020

Een moeder straft haar 2-jarige dochter: de hond verdedigt haar alsof hij haar lijfwacht is
Advertisement

Honden en kinderen: wat hen bindt is een heel bijzondere relatie, we weten het en realiseren het dag in dag uit door verhalen over hen te lezen en te vertellen. Enerzijds zijn kinderen dol op honden omdat ze echte speelkameraadjes voor hen zijn, die ze op elk moment kunnen vermaken; aan de andere kant konden de viervoeters niet gelukkiger zijn om een ​​klein mensje onder hun bescherming te nemen, bijna alsof ze hun harige "bewakers" waren.

Harry, de Golden Retriever die we aan jullie gaan voorstellen, heeft deze rol zeer serieus genomen. Wat doet hij voor bijzonders? Simpel: voor "zijn" tweejarige meisje is hij een echte bodyguard. Telkens wanneer het kleine meisje tot de orde wordt geroepen, beschermt hij haar, toont zijn tanden en "knuffelt" de kleine om haar te beschermen. Als je denkt dat een dergelijke houding niet mogelijk is, zullen de virale beelden van hem je van gedachten doen veranderen!

via Douyin

Advertisement
Douyin

Douyin

We zijn in Xuzhou, in China. Hier was de moeder van de kleine You You, een schattig 2-jarig meisje, getuige van een scène die ze wel moest filmen. Toen ze haar dochter strafte omdat ze de verpakking van een cosmetische crème die ze zojuist had gekocht had gebroken, het uitsmeerde en dus verspilde, besloot de hond in te grijpen.

Advertisement
Douyin

Douyin

Zijn reactie was grappig en verrassend tegelijk. De prachtige Golden Retriever wendde zich in feite met gegrom tot de moeder van het meisje, alsof hij haar duidelijk wilde maken dat ze overdreef, en omhelsde You You met zijn poten. Je leest het goed: deze hond heeft echt het beschermende instinct naar kinderen toe, met zijn manier van verdedigen.

Douyin

Douyin

Volgens wat haar moeder vertelde, verdween haar woede volledig toen ze zag wat de hond aan het doen was. En het is niet de eerste keer dat Harry haar dochter op deze manier verdedigt: het is niet moeilijk te begrijpen waarom de video, gedeeld op het Chinese sociale netwerk Douyin - het equivalent van TikTok - in korte tijd de wereld is rondgegaan. Hoewel sommigen de authenticiteit van de video en de reactie van de hond in twijfel hebben getrokken, bevestigde de vrouw die het filmde dat het echt is, door Harry's natuurlijke reacties te tonen.

Douyin

Douyin

Bovendien was ze zelf verrast door het succes van de video bij webgebruikers. Ook wij waren verbaasd bij het zien van het filmpje: het is jammer dat deze hond niet kan praten, vind je ook niet?

Douyin

Douyin

Wie wil er niet zo'n viervoeter als vriend hebben?

Advertisement