Ze staat erop de zoon van haar overleden buurman te adopteren: jaren later onthult een DNA-test het bedrog van haar man

Janine image
door Janine

18 Oktober 2020

Ze staat erop de zoon van haar overleden buurman te adopteren: jaren later onthult een DNA-test het bedrog van haar man
Advertisement

Bedrogen worden door je partner is waarschijnlijk een van de meest pijnlijke ervaringen die iemand kan hebben. Na een relatie van vele jaren is het moeilijk om ineens te accepteren dat je niet langer de enige persoon in het leven van de ander bent. Hoe is het mogelijk? Hoe lang duurt deze relatie al? Allerlei vragen spoken door je hoofd, totdat de relatie volledig wordt verbroken. Er zijn natuurlijk die zeldzame uitzonderingen dat een relatie zo'n zware klap te boven komt. We weten niet of de vrouwelijke hoofdrolspeelster in dit verhaal er ooit bovenop gekomen is, maar we hopen dat ze wat tijd heeft genomen om te herstellen van de tragische ervaring. Na jarenlange verkering en een huwelijk ontdekte de vrouw dat haar man haar had bedrogen met haar buurvrouw. De manier waarop ze erachter kwam, was op zijn zachtst gezegd schokkend.

via Reddit / MediocreFact6

Advertisement
Pexels

Pexels

De vrouwelijke hoofdrolspeelster van het verhaal zei dat ze 15 jaar verkering had gehad en nog eens 10 jaar getrouwd was met de man van wie ze zielsveel hield. Een liefde waarvan ze geloofde dat die wederzijds was, maar dat blijkbaar niet zo was. De buurvrouw van het echtpaar was een alleenstaande vrouw, met wie ze altijd op een vriendschappelijke manier omgingen. Op een dag ontdekte de vrouw dat ze zwanger was en beviel van een prachtige baby. Als alleenstaande moeder legde de vrouw uit dat de vader van de baby gewoon iemand was met wie ze een nacht had doorgebracht. De buurvrouw was vaak ziek en niet zelden zorgden de hoofdpersoon van het verhaal en haar man voor het kind. Op een dag stierf de moeder van het kind, na lange tijd in het ziekenhuis te hebben gelegen, en liet een zware erfenis na aan het echtpaar dat al jaren naast haar woonde.

Advertisement
Pexels

Pexels

De echtgenoot van de hoofdrolspeelster, wiens naam we helaas niet kennen, stelde zijn vrouw onmiddellijk voor om het weeskindje te adopteren. Na een positieve reactie van zijn vrouw, werden de adoptieprocedures gestart. Naarmate ze ouder werden, begonnen de twee kinderen echter vreemd genoeg steeds meer op elkaar te lijken: toen het geadopteerde kind 5 was en de andere zoon 10, was de overeenkomst duidelijk! De vrouw besloot toen om ze allebei een DNA-test te laten doen: uit de resultaten bleek dat de twee kinderen stiefbroers waren! De man had zijn vrouw dus bedrogen met de buurvrouw! Stel je de vernedering voor als je zoiets ontdekt en jezelf in de moeilijke situatie bevindt om de adoptiemoeder van dat kind te zijn. Dat kind, dat in wezen haar vernedering vertegenwoordigde, hoewel de jongen er natuurlijk niets aan kon doen.

De vrouw vroeg webgebruikers om hulp in een poging erachter te komen hoe ze verder moest gaan met haar leven: van haar man scheiden? De adoptie annuleren? Het probleem was dat ze veel van alle drie hield. Geen gemakkelijke keuze, die zeker niet door iemand anders kan worden genomen. Het enige oprechte advies dat ze kon aannemen, was tijd voor zichzelf te nemen. Wat vind jij? Wat zou jij in haar plaats hebben gedaan?

Advertisement