Hij vraagt ​​de Kerstman om een ​​speelgoedpistool, maar hij zegt nee: zijn moeder is woedend

Janine image
door Janine

13 December 2020

Hij vraagt ​​de Kerstman om een ​​speelgoedpistool, maar hij zegt nee: zijn moeder is woedend
Advertisement

Als Kerstmis nadert, is het altijd een groot feest voor de vreugde van alle kinderen; onze kleintjes kunnen niet wachten om de brief voor de kerstman te schrijven en wachten op de nacht van 24 december tot de man met de witte baard en zijn rode pak door de schoorsteen komt om hun dromen waar te maken. Om deze reden willen veel ouders dat hun kinderen minstens één keer in hun leven een unieke ervaring beleven: op schoot bij de kerstman zitten en hem persoonlijk vragen naar het speelgoed waar ze naar verlangen.

via Fox News

Advertisement
Harlem Irving Plaza/Facebook

Harlem Irving Plaza/Facebook

De kerstman is echter niet altijd bereid om de wensen van kinderen te vervullen; een absurde gebeurtenis overkwam de kleine Michael, een 4-jarige jongen die de kerstman van het winkelcentrum Harlem Irving Plaza in Illinois ontmoette om hem te vragen of hij een ​​plastic speelgoedpistool kreeg voor Kerst, dat hij al langere tijd wilde hebben. Maar de kerstman van het winkelcentrum weigerde en liet de kleine Michael in tranen achter.

Zijn moeder, Sabella, vertelde over het incident vervolgens via een Facebook-bericht, met de volgende woorden:

Advertisement
Harlem Irving Plaza/Facebook

Harlem Irving Plaza/Facebook

“Mijn arme jongen. Dit was het eerste jaar dat Michael enthousiast was om naar de kerstman te gaan. Het moest een magische ervaring zijn, maar in plaats daarvan moest ik zien hoe mijn lieve kleine jongen zijn tranen bedwong omdat de kerstman nee tegen hem zei vanwege zijn persoonlijke overtuigingen. Ik moest snel denken en hem uitleggen dat deze kerstman slechts een helper was en niet de echte. Ik wilde gewoon mijn kind troosten en hem daar weghalen, boos worden op de kerstman zou de zaken alleen maar erger hebben gemaakt. Ik weet zeker dat de echte kerstman hem het plastic pistool zal brengen dat hij altijd al wilde hebben, rechtstreeks van de Noordpool."

The HIP and our third-party Santa company are distraught and deeply apologetic about the unfortunate incident which occurred at Santa set on December 6, as both parties strive for families and their children to have a happy holiday experience. Santa is heartbroken and crushed that he has made this child so sad and upset, and turned in his resignation. The Santa company will continue to remind all Santa’s how important it is to not impose personal opinions during visits with the children. HIP immediately contacted the family and worked with our Santa company in hopes of rectifying the situation. We are happy to report that the “real” Santa visited the boy at his home today to bring him a nerf gun! We hope we restored Christmas magic to this boy and his family with Santa’s special visit. The HIP is thankful for our valued customers. We invite you to please watch and share this new video in hopes of restoring Holiday magic to everyone! Happy Holidays, Harlem Irving Plaza

Pubblicato da Harlem Irving Plaza su Lunedì 7 dicembre 2020

De woorden van de kerstman uit het winkelcentrum tegen Michael waren hard: "Nee. Als je vader het voor je wil kopen, is dat prima, maar ik kan je geen pistool geven. Wat wil je nog meer? Er is veel ander speelgoed; ik heb Lego, fietsen, auto's en vrachtwagens. Wat vind je daar van?”

Het resultaat van de post was dat het warenhuis de man achter de figuur van de kerstman moest ontslaan en het goed maakte door Michael het speelgoedpistool te geven dat hij altijd al had willen hebben. Zou de echte kerstman hier iets mee te maken hebben gehad?

Advertisement