Een stel adopteert 7 broers en zussen uit een weeshuis om ze met Kerstmis niet alleen te laten: een ongelooflijk gebaar van liefde

Janine image
door Janine

16 December 2020

Een stel adopteert 7 broers en zussen uit een weeshuis om ze met Kerstmis niet alleen te laten: een ongelooflijk gebaar van liefde
Advertisement

De Kerstdagen zijn dagen die het waard zijn om met je gezin door te brengen; voor degenen die het hele jaar door alleen zijn, is het gewoon een feestelijke periode die deze eenzaamheid blijft benadrukken en versterken. Dus als we de macht hebben om dingen te veranderen, al is het maar voor één persoon, is het absoluut de moeite waard om dat te doen. Het echtpaar Hawthorn kon bijvoorbeeld het idee niet verdragen dat 7 kinderen, allemaal broers en zussen, weer een kerst in het weeshuis door zouden moeten brengen, dus besloten ze ze te adopteren... allemaal samen! Een gebaar van liefde, dat veel vreugde heeft gebracht in het leven van deze kinderen die na 1035 dagen in het weeshuis eindelijk kunnen zeggen dat ze een moeder en een vader hebben. Bestaat er een mooier cadeau voor Kerstmis?

via Youtube / THV11

Advertisement
Youtube / THV11

Youtube / THV11

Terri en Michael Hawthorn hebben vier biologische kinderen en in het verleden hebben ze besloten dat ze pleegouders zouden worden van kinderen die op zoek waren naar een nieuw gezin, maar ze beloofden er nooit een te adopteren. Een belofte die de twee braken toen 7 broertjes en zusjes in hun huis kwamen, die ongeveer 3 jaar in het weeshuis hadden gezeten, zonder dat iemand hen wilde adopteren. Vóór hen hadden de Hawthorns in werkelijkheid twee broers geadopteerd, waarmee ze hun oorspronkelijke belofte hadden gebroken. Als je dacht dat het opvoeden van een kind vermoeiend en kostbaar was, bedenk dan dat dit stel voor 13 kinderen moet zorgen!

Advertisement
Youtube / THV11

Youtube / THV11

"Dit is de mooiste kerst die ik ooit heb gehad!" riep een van de meisjes uit, waarschijnlijk denkend aan al haar zussen en broers. Als ze in het weeshuis waren, hadden ze soms niet eens een bed om in te slapen en op sommige dagen kregen ze niet te eten: "Ze gaven ons blikjes, maar we hadden geen gereedschap om ze te openen, dus soms aten we niets", zei de oudste van de broers. Hoe moeilijk het ook is om voor 13 kinderen te zorgen, de Hawthorns hebben helemaal geen spijt van hun keuzes: "Elke dag worden deze kinderen wakker en zijn ze blij, ze lachen... je ziet de glimlach op hun gezichten, en daar doen we het voor”.

Een ongelooflijk gebaar van liefde, dat een verschil maakte voor deze jongeren!

Advertisement