Een kind adopteert een kat met zijn zelfde genetische aandoening: ze zijn nu beste vrienden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een kind adopteert een kat met zijn…
15 vrouwen die hebben besloten hun haar niet meer te laten verven en de charme van hun grijze haar laten zien Een man besluit de dakloze man in dienst te nemen die elke dag voor zijn pizzeria om een ​​aalmoes bedelde

Een kind adopteert een kat met zijn zelfde genetische aandoening: ze zijn nu beste vrienden

18 December 2020 • Door Janine
2.695
Advertisement

Er zijn momenten waarop het gemakkelijk is om aan te nemen dat sommige onverwachte ontmoetingen of sommige plotselinge ontdekkingen echt de vrucht van het lot lijken te zijn. Je zou in feite kunnen denken dat de kleine Madden en de kat Moon voorbestemd waren om elkaar tegen te komen en een mooie vriendschap te sluiten, een symbool van inclusie en tegen elke vorm van pesten. Voor Madden was het leven vanaf het eerste moment niet gemakkelijk, omdat de jongen lijdt aan heterochromie, een vrij zeldzame genetische aandoening die de kleur van de ogen aantast, geassocieerd met een andere aandoening die iets onaangenamer is, namelijk de hazenlip. Deze combinatie van elementen maakte hem zeker speciaal en uniek, maar ook het doelwit van vele pesterijen van zijn klasgenoten. De kat Moon was echter een echte zegen voor zijn zelfrespect, aangezien ze aan dezelfde genetische aandoeningen lijdt.

Hoeveel kans was er dat Madden een kat met heterochromie en een hazenlip zou ontmoeten? Heel weinig, maar gelukkig ontmoetten hun wegen elkaar. Madden heeft twee verschillende kleuren ogen: de ene is groen en de andere is blauw! Deze zeldzame genetische aandoening treft 1% van de bevolking en wordt heterochromie genoemd. Vanwege deze fysieke kenmerken wordt Madden geplaagd door zijn klasgenoten, die diversiteit nog steeds niet kunnen waarderen en niet vriendelijk zijn voor anderen. Sinds de jongen Moon ontmoette, veranderde alles!

Het begon allemaal met het bericht van een moeder in de chat van de ouders, zegt Cristina, de moeder van Madden: "Vorige week plaatste een vriendin een foto van de kat in onze moedergroep (een groep waar moeders die kinderen hebben met gespleten lippen zijn verenigd). Deze kat werd gered door een opvangcentrum in Minnesota. Zodra ik haar zag... wisten we meteen ze bij ons gezin moest horen!” En ze had gelijk: Moon en Madden zijn beste vrienden geworden en de jongen heeft veel meer rust gekregen sinds hij bepaalde fysieke kenmerken met zijn huisdier deelt!

Soms is een kat of een hond de beste oplossing voor “een probleem"!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt