15 foto’s van schoenen die je doen afvragen wat stylisten en ontwerpers bedoelen met “goede smaak” - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
15 foto’s van schoenen die je doen…
De kinderen waren onbeleefd tegen de buschauffeur: hun moeder laat ze 7 km lopen naar school Een verpleegster adopteert een kind dat meer dan 10 keer is afgewezen:

15 foto’s van schoenen die je doen afvragen wat stylisten en ontwerpers bedoelen met “goede smaak”

Door Janine
1.185
Advertisement

Schoenen zijn voor veel vrouwen een zwak punt: je stopt voor etalages, je droomt van schoenen met duizelingwekkend hoge hakken, je bewondert bepaalde modellen, je stelt je de juiste combinaties voor met sportieve of elegante outfits. De droom van veel vrouwen is om een ​​hele kast vol schoenen te hebben, bij voorkeur gesorteerd op gebruiksmogelijkheden, vorm en kleur. Sommige stylisten en schoenontwerpers hebben geprobeerd schoenen te ontwerpen met een bepaalde smaak, met excentrieke vormen en bizarre stoffen. Niet wat mooi is, is mooi, maar wat je leuk vindt, is mooi, zeggen ze. Of misschien verdwijnt schoonheid naar de achtergrond wanneer er achter bepaalde creaties een idee of een specifiek model van inspiratie schuilt.

1. Een dubbel paar schoenen: het is praktisch onmogelijk te onderscheiden wat de voorkant en wat de achterkant is.

2. Er is geen hak, maar aan de andere kant is er een oneindig plateau: het gevoel dat ze overbrengen is van volledige instabiliteit.

Advertisement

3. Hier loop je letterlijk op je tenen: misschien zouden ballerina’s ze makkelijker kunnen dragen.

4. De juiste schoenen om met je vogeltje te gaan wandelen, of om er iets in te doen waarvan je niet weet waar je het anders moet laten.

5. In dit geval werd de artiest geïnspireerd door een dier. Is het resultaat op zijn zachtst gezegd briljant of verontrustend?

Advertisement

6. Op het eerste gezicht lijken het schoenen met een klassieke smaak, als je wat beter kijkt, zie je de tekening van de tenen.

7. Deze schoenen zijn niet gemaakt om mooi te zijn, maar om nuttig te zijn - je kunt het huis gewoon lopend schoonmaken.

Advertisement

8. Deze schoenen reproduceren in plaats daarvan een katapult, waarop een zool is aangebracht om ze bruikbaar te maken.

9. Een ander soort Crocs: hoog, opzichtig en een positieve trash versiering.

Advertisement

10. Wie zou er schoenen met vinnen dragen? Of misschien zijn ze ontworpen om een ​​chique strandwandeling te maken.

11. Misschien moeten deze schoenen nog worden afgemaakt? Nee, en toch ontbreekt het grootste deel van de zool. Worden je voeten dan niet vuil?

12. Deze schoenen zijn ook ongetwijfeld ontworpen voor het strand... of misschien niet, maar de vissen geven de schoen een zwierige uitstraling.

13. Een schoen die niet geschikt is voor vrouwen die vaak struikelen: je moet goed kijken waar je je voeten neerzet.

14. Een ietwat duizelingwekkende hoogte, maar het gaat niet om de hak: deze keer sta je in een onstabiele balans op de punten.

15. Bij welke gelegenheden zou je dit soort schoenen kunnen dragen? We betwijfelen of er ooit themafeesten met "ijs" worden georganiseerd.

We laten het aan jou over om je mening over deze schoenen te geven: moeten ze gedragen of gewoon tentoongesteld worden als werken van onbetwiste creativiteit?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt