Deze architect werd bekritiseerd vanwege de kleding die ze droeg op de bouwplaats

Janine image
door Janine

30 Juni 2023

Deze architect werd bekritiseerd vanwege de kleding die ze droeg op de bouwplaats
Advertisement

Op een bepaalde manier willen verschijnen, zowel privé als op het werk, is iets dat de meeste mensen gemeen hebben. Je op je gemak voelen, er mooi uitzien en weten dat anderen ons waarderen is menselijk en volkomen begrijpelijk. Maar er zijn situaties en beroepen waarin het niet altijd mogelijk is om je stijl te behouden en ermee te pronken. Als je bijvoorbeeld in de bouw werkt en een functie als ingenieur of architect bekleedt, is het normaal om naar bouwplaatsen te gaan om het werk te volgen, maar je dient wel een bepaalde kleding- en veiligheidscode in acht te nemen.

Waar de architect in het middelpunt van dit verhaal niets om lijkt te geven. Een vrouw die veel kritiek heeft gekregen op haar keuzes. Maar we leggen het je beter uit.

via Excelsior

Advertisement

Dit is Eduarda Cavalcante, een jonge en charmante architect die bekend en geliefd is op sociale media. De vrouw, beroemd om haar onmiskenbaar elegante en modieuze stijl, heeft de aandacht van veel mensen getrokken, zozeer zelfs dat ze een groot aantal volgers heeft. Wat haar vooral bekend maakte, was de manier waarop ze zichzelf graag presenteert op het werk.

Strakke jurkjes, allerlei soorten rokken, supertrendy broeken en naaldhakken vindt ze het mooist en ze is niet van plan ze op te geven als ze naar een bouwplaats gaat om te kijken hoe de werkzaamheden vorderen. Dit heeft echter, hoewel origineel en bewonderenswaardig, veel mensen met stomheid geslagen die haar keuze niet verstandig vinden.

Advertisement

De gevaren op bouwplaatsen en overal waar gebouwd wordt zijn talrijk en het is altijd aan te raden om een ​​veiligheidshelm en veiligheidsschoenen mee te nemen. Dat doet zij niet, ze geeft de voorkeur aan hakken en sandalen boven elke "technische" schoen en dit is voor veel gebruikers niet acceptabel en heeft tot een breed debat geleid. "Hoge hakken kunnen gevaarlijk zijn op bouwplaatsen, wist je dat niet, architect?" - stelt iemand, en nog veel meer andere soortgelijke opmerkingen.

Er zijn natuurlijk ook mensen die haar complimenteren met hoe ze haar charme weet te behouden, zelfs op werkplekken die er niet bepaald geschikt voor zijn en die graag haar voorbeeld willen volgen.

Eduarda weet heel goed dat ze niet door iedereen gunstig wordt beoordeeld, maar ze is niet van plan haar gewoontes op te geven en wil resoluut een bepaald imago van zichzelf op professioneel gebied geven, ook al gaat het daarbij om minder aandacht voor veiligheidsvoorschriften. Stijl en schoonheid voorop, maar is dat wel juist?

Wat vind jij?

Advertisement