16 ouders laten ons de ongelooflijke gelijkenis zien tussen hun kinderen en hun poppen: de ene foto is nog liever dan de andere - BekijkDezeVideo.nl
x
16 ouders laten ons de ongelooflijke…
Hij koopt een gestolen fiets en geeft deze terug aan de eigenaar: hij wordt beloond voor zijn nobele daad De bezorger die werd gefotografeerd terwijl hij met zijn zoon in zijn armen werkte, werd beloond met een nieuw huis

16 ouders laten ons de ongelooflijke gelijkenis zien tussen hun kinderen en hun poppen: de ene foto is nog liever dan de andere

27 Februari 2021 • Door Janine
27.583
Advertisement

Kinderen zijn geen poppen, we weten het goed en we zullen het blijven herhalen. Als je ervoor kiest om een ​​kind te krijgen, kies je ook voor een hele reeks verantwoordelijkheden waarmee je noodzakelijkerwijs rekening moet houden. Je houdt altijd van een kind en stopt nooit met het ouderschap als het eenmaal is geboren. Je hebt beslist prachtige momenten in het gezelschap van je kinderen, maar je moet bereid zijn om elk type situatie te accepteren, zelfs de meest onaangename situaties. Je hebt geen baby omdat je niet kunt wachten om ze aan te kleden alsof het "babypoppen" waren - wat veel moeders blijven doen, terwijl ze pronken met hun "perfecte" kind. Maar als er een serieus en verantwoordelijk gezin als basis is, waarom neem je dan niet de vrijheid om af en toe een grapje te maken en je kind aan te kleden alsof hij echt een van zijn poppen is?

Sommige ouders vonden het leuk om de meest absurde overeenkomsten tussen hun kinderen en hun stoffen speelgoed te vinden: hier zijn enkele prachtige en hilarische foto's!


1. Ook het pruillipje is hetzelfde...

foto: Facebook

2. Praktisch een tweeling...

Advertisement

3. Allebei een luier en een onrustige uitdrukking...

4. Hetzelfde kapsel...

5. Een pop die dezelfde coole roze bril met haar deelt!

Vaak nemen de te koop aangeboden poppen een aantal fysieke kenmerken aan van sommige kinderen, die hen zich ongemakkelijk kunnen doen voelen. Op deze manier zullen de kleintjes een pad van acceptatie beginnen en zal hun zelfrespect geleidelijk verbeteren. In dit geval moest een meisje van slechts 2 of 3 jaar een bril dragen, maar dat maakt niet uit: haar pop draagt ​​er ook een!

Advertisement

6. Wat een wangetjes!

foto: Facebook

In dit geval hebben de ouders besloten om hun dochter een schattig oranje jurkje te laten dragen, net als dat van haar onafscheidelijke pop: een duidelijke gelijkenis toch?

7. Hetzelfde gekleed, net als in de film!

Advertisement

8. Ze weet al wat ze wil worden als ze groot is!

foto: Pinterest

Veel babypoppen slagen er ook in om leerzaam te zijn en verschillende input aan het kind te geven. Op deze foto zien we bijvoorbeeld een pop die van beroep monteur is en het meisje probeert haar met haar moersleutel te imiteren. Wie weet, misschien kan dit kleine idee een grote passie voor haar worden!

9. Grote ogen net als Shrek!

Advertisement

10. Hier genoten de ouders ervan haar als de pop aan te kleden!

11. Dezelfde uitdrukking!

12. Wat lief!

foto: Pinterest

Sommige kinderen slagen erin om zelfs in uitdrukkingen op hun pop te lijken: wie had dat gedacht?

13. "Mijn dochter en haar pop"

15. Altijd samen op de bank om tekenfilms te kijken, net als twee kleine zusjes!

15. Wat een mooie haren!

16. Als twee druppels water!

foto: Facebook

De gelijkenis tussen deze baby's en hun favoriete poppen is echt opvallend. Aan de andere kant hadden we allemaal min of meer verschillende poppen toen we kinderen waren en we speelden ontelbare uren met ze. Had jij er ook een? Schrijf ons welke je favoriet was!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt