"Ik heb kippenvel": 16 foto's die ons heel sterke emoties kunnen bezorgen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
"Ik heb kippenvel": 16 foto's die ons…
17 mensen die in hun werk zo'n enorme fout hebben gemaakt dat mensen het wel moesten vereeuwigen Ze laat de kat alleen thuis, maar ziet hem dan

"Ik heb kippenvel": 16 foto's die ons heel sterke emoties kunnen bezorgen

Door Janine
2.175
Advertisement

Waar we ook kijken, de wereld waarin we leven kan ons altijd koude rillingen en emoties bezorgen die uniek zijn in hun soort; of het nu gaat om negatieve of positieve emoties, tranen van vreugde of verdriet, of het nu een oogverblindende glimlach is tegenover de schoonheid van de natuur en voor de geliefde van wie we houden, we zouden niet kunnen leven zonder onze emoties en onze gevoelens. Om deze reden hebben we besloten om enkele foto's van over de hele wereld voor je te verzamelen die ons in staat stellen om zeer sterke emoties te voelen, alsof we een rit maken in een achtbaan van contrasterende sensaties. Ben je klaar om te glimlachen en tegelijkertijd te huilen bij het zien van deze unieke afbeeldingen? 

Kijk eens hoe versleten de oude trappen zijn die toeristen elk jaar naar de top van de toren van Pisa brengen!

Een beeld dat meer dan vele andere een gemoedstoestand laat zien: eenzaamheid...

Advertisement

Een meisje vergat haar knuffelkonijntje in de trein en plotseling werd de sfeer poëtisch!

De ongelooflijke veerkracht van deze boom om te leven: ondanks dat hij onlangs is gesnoeid, zal hij nooit ophouden te bestaan!

Soms, als je geen vrienden hebt om mee te spelen, ben je tevreden met alles... arm meisje!

Advertisement

Het verdriet in de ogen van dit wilde dier: door ontbossing verloor hij zijn huis...

Hetzelfde bankje, dezelfde herinneringen: lieve grootouders, ik zal jullie nooit vergeten!

Advertisement

Een beker vol munten om de koffie te betalen in het café: het verhaal achter deze foto is aangrijpend

De gebruiker die deze ontroerende foto nam, zei: "Mijn vader is geestelijk en lichamelijk gehandicapt en kan niet werken of geld verdienen om zich te redden, maar hij heeft de afgelopen maand om de een of andere reden, die ik nog niet ken, wat gespaard. Toen kwam ik vandaag thuis van mijn werk en las ik het briefje naast de muntstukken: Koffiegeld, met liefde, papa.”

Elke keer dat er een onweersbui losbarst, pakt mijn hond zijn favoriete knuffel en houdt het dicht tegen zich aan om zich te troosten…

Advertisement

Deze man reisde 2500 mijl met het vliegtuig, 2 uur met de auto en 6 uur te voet om de as van zijn vrouw uit te strooien in dit magische beekje…

De man die deze magische en ontroerende foto nam, hield zoveel van zijn partner, die vroegtijdig overleed, dat hij haar laatste wens wel moest vervullen: kilometers en kilometers reizen om de as van zijn geliefde op hun favoriete plek uit te strooien: als dit niet het perfecte beeld van liefde is! 

De vreugde van een jonge wetenschapper tegenover de vruchten van haar onophoudelijke studie!

Achter deze ontroerende foto schuilt een buitengewoon succesverhaal: dit is Dr. Katie Bouman, de computerwetenschapper achter de allereerste digitale afbeelding van een zwart gat. Dit veelbelovende meisje ontwikkelde het algoritme dat telescopische gegevens omzet in historische fotografie die de wetenschappelijke wereld een paar jaar geleden toejuichte! 

Zo opa, zo kleinzoon!

De absolute verbazing om een moedereend en haar kleintjes voor de voordeur te zien staan!

De auteur van deze schattige foto zei: "Elk jaar brengt deze moedereend haar kuikens naar mijn huis en ik help haar voor ze te zorgen. Vanmorgen opende ik mijn deur voor 13 nieuwe kuikentjes, zo lief dat ik ze wel moest verwelkomen in huis!" 

Mijn zus en ik hebben een oude foto nagemaakt: die goede oude tijd!

Op het moment dat deze hardloper merkt dat hij een heel, heel speciale foto-opname binnenvalt... kijk wat er op de achtergrond gebeurt!

Wat is er mooier dan de geweldige resultaten van de chemotherapie te vieren met deze schattige kittens? Wat een gedenkwaardige dag!

De mens is gemaakt van vlees en bloed, maar wat ons tegelijkertijd onderscheidt van andere diersoorten is het bewustzijn van ons meest intieme wezen en de wereld om ons heen; niet dat andere dieren niet weten hoe ze bijzonder sterke emoties moeten voelen, maar wij mensen leven ons leven door hen en door onze gevoelens te leiden. Wat zou ons bestaan ​​zijn zonder een adrenalinestoot, een golf van plotseling geluk, een verpletterende kreet van verdriet of vreugde, een adembenemend uitzicht. Zonder deze gevoelens zouden we gewoon niet leven en zouden we onszelf niet zijn. 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt