Ze zet een camera bij een kom met water en legt alle dieren vast die haar hebben bezocht - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze zet een camera bij een kom met water…
Hij is 84 jaar en zojuist cum laude afgestudeerd: Ze doneren £700 aan een bejaarde weduwnaar die elke dag naar dezelfde plek gaat om te lunchen: ze houden allemaal van hem

Ze zet een camera bij een kom met water en legt alle dieren vast die haar hebben bezocht

15 Juni 2021 • Door Janine
1.307
Advertisement

Het begon als een eenvoudig spel, daarna werd het een mooie hobby die haar in staat stelde om te leren over vele soorten wilde dieren waarvan ze absoluut geen idee had dat ze op deze planeet leefden. Dit is het buitengewone experiment dat is uitgevoerd door Jennifer George, een vrouw die in San Diego County, in Baja California, woont en die viraal is gegaan en erg populair is op internet nadat ze op Instagram de talloze fotografische opnamen van nauwe ontmoetingen met deze ongelooflijke en nieuwsgierige wilde dieren had gepubliceerd.

Jennifer George begon het gedrag van wilde dieren in het gebied van Baja California nauwlettend te observeren in de zomer van 2019, toen ze een gezin dorstige coyotes zag die water nodig hadden en ze een bak water uit de achtertuin bracht. Wat aanvankelijk een tijdverdrijf leek, is een echte hobby geworden; nu heeft Jennifer een kleine buitencamera geïnstalleerd naast de kom met zoet water, en ze heeft praktisch alles al gezien!

Op elk moment van de dag had de camera foto's en korte video's gemaakt van alle dieren die in de loop van de tijd waren gekomen om hun dorst te lessen en een paar seconden te ontsnappen aan de grote hitte van de zomer in Baja California. Sommige van deze wilde soorten had de vrouw niet alleen nog nooit eerder gezien, maar tot op dat moment had ze er ook nog nooit van gehoord.

Advertisement

Jennifer George zei: "Ik woon in een semi-landelijk gebied van San Diego County op een groot terrein en ik zag de dieren buiten in onze tuin, dus ik dacht dat het leuk zou zijn om een ​​buitencamera te nemen voor een beter zicht. Ik heb een kom met water buiten gezet om ze te lokken, omdat ik ze niet van ons afhankelijk wilde maken voor eten, en omdat het hier in de zomer erg heet en erg droog is. De vogels kwamen bijna onmiddellijk opdagen om overdag te drinken en te baden, en 's nachts zagen we andere nachtdieren zoals stinkdieren, buidelratten en rode lynxen drinken. Ik was enthousiast om elke ochtend in de camera te kijken om te zien wat ervoor verscheen!"

Het is duidelijk dat de door Jennifer George geïnstalleerde camera haar in staat stelde om (altijd op veilige afstand) veel wilde soorten te spotten die typisch zijn voor Baja California, waaronder stinkdieren, rode lynxen, wasberen, opossums, konijnen, eekhoorns, muizen, hagedissen, haviken, kolibries, vele soorten vogels met verschillende veren en kleuren en zelfs een zwerfhond!

Neem een kijkje bij alles wat deze vrouw in de achtertuin heeft gezien:

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Welke van al deze wilde dieren heeft de meeste indruk op je gemaakt?

Als je Jennifer George en haar verborgen camera op het wateroppervlak wilt blijven volgen, hoef je alleen maar naar haar officiële Instagram-kanaal te gaan!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt