Met deze praktische en eenvoudige truc is te voorkomen dat dieven pakketjes stelen bij de voordeur - BekijkDezeVideo.nl
x
Met deze praktische en eenvoudige truc…
Klant raakt geïrriteerd door zwerver bij donutzaak, maar hij krijgt van de eigenaar een antwoord waar je u tegen zegt Oude man brengt zijn oude hond naar de dierenarts met een buggy

Met deze praktische en eenvoudige truc is te voorkomen dat dieven pakketjes stelen bij de voordeur

04 Augustus 2021 • Door Skip
1.678
Advertisement

Hoe vaak heb je wel niet de pakketten niet teruggevonden in de brievenbus die je zijn toegezonden? Of nog erger, hoe vaak heeft de bezorgdienst gezworen dat ze je pakketje dat je dagen eerder had besteld hebben afgeleverd. Maar dat eigenlijk dit pakketje, door tovenarij ineens niet meer voor de deur of het hek staat? Pakketjesdieven zijn de afgelopen jaren zo geslepen en meedogenloos geworden dat het makkelijk is voor te stellen dat je pakketje echt gestolen is door een toevallige voorbijganger en dat het daar onbewaakt is achtergelaten.  

Een gebruiker op TikTok wilde graag ervoor zorgen al die mensen die in het verleden met diefstal voor de deur te maken hebben gehad, iets kunnen doen. Op het kanaal Impossible Science hebben ze een beetje magie met vooral veel meer wetenschap gebundeld om tot een handige, simpele oplossing te komen die de ruimte voor de deur "voordeurdief"-proof maakt. Als je goed kijkt naar de korte TikTokvideo weet je heel snel hoe je ook thuis deze gewoonweg geniale techniek met veel vernuft kan toepassen zonder veel geld uit te geven!

De man van Impossible Science geeft uitleg in de video:"Onder deze tafel staat een spiegel in een hoek van 45 graden geplaatst die de ruimte tegenover de tafel reflecteert waardoor het lijkt alsof je er doorheen kunt kijken. Op het label op de tafel staan instructies voor de bezorger die het pakket afleveren. En het is net magie, er zijn geen pakketten gestolen tot nu toe, omdat een zogezegde "verandapiraat" niet iets zal stelen wat hij niet ziet staan!"

Het enige wat je nodig hebt om deze geniale techniek, waar wetenschap samengaat met tovenarij, toe te passen is een houten tafeltje en een weerspiegelend oppervlak dat je installeert onderin en in een hoek van 45 graden. Het is de perfecte verstopplek: je verstopt een pakketje in een tafeltje dat je en open kan klappen en dat bestand is tegen dieven! 

Advertisement

En zoals de man verder zegt in deze verhelderende video: niemand zal ooit nog wat stelen bij je voordeur of je hek omdat er (ogenschijnlijk) niets valt te stelen!

Simpel toch?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt