Hij betaalt de hypotheek van zijn ex-vrouw af als verjaardagscadeau: “Je bent een geweldige moeder en je verdient het” - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij betaalt de hypotheek van zijn ex-vrouw…
Oma sluit alle getatoeëerde kleindochters uit van de erfenis en laat haar geld alleen over aan degene zonder tatoeages Hij haalt een bericht in een fles van 24 jaar geleden uit zee en vindt de ontvanger

Hij betaalt de hypotheek van zijn ex-vrouw af als verjaardagscadeau: “Je bent een geweldige moeder en je verdient het”

20 Oktober 2021 • Door Janine
2.845
Advertisement

Wie zei dat een verbroken relatie noodzakelijkerwijs moet leiden tot een volledige verbreking van de relatie? Wanneer een vrouw en man besluiten uit elkaar te gaan, hoeven ze niet per se ten strijde te trekken, vooral niet als ze een kind hebben en veel hebben gedeeld in hun leven. Als de relatie gebaseerd is op respect en eerlijkheid, kun je voorbij je gevoelens gaan en een evenwichtige relatie onderhouden in het belang van je kinderen. Shaun Nyland demonstreerde dit met een groot gebaar naar zijn ex-vrouw: voor de 31e verjaardag van de vrouw betaalde Shaun alle termijnen op haar hypotheek af. Alles werd vastgelegd in een TikTok-video, die vanwege het virale karakter van de inhoud door miljoenen gebruikers wordt gewaardeerd. Een werkelijk verrassend gebaar, dat een grote motivatie verbergt.

Cat Keenan kon niet geloven dat haar ex de hypotheek van het huis had afbetaald. Eerlijk gezegd dacht de jonge vrouw aanvankelijk dat het een grap was. Shaun stelde haar echter gerust, nadat hij haar de huissleutels had toegegooid: "Het is geen grap, je kunt het zelf controleren." Met haar mobiele telefoon in de hand controleerde Cat snel of haar ex-man haar niet in de maling nam en schrok toen de bank de betaling bevestigde.

Shaun vertelde haar dat dit haar verjaardagscadeau was: "Je bent de beste moeder die ik ooit heb ontmoet. Je verdient het." Met deze woorden van pure liefde gaf de ex-man haar een van de mooiste geschenken. De twee hebben een 3-jarige zoon, Leo, en hoewel ze na 7 jaar relatie uit elkaar zijn gegaan, hebben ze nog steeds respect voor elkaar.

Veel mensen hebben Shaun gevraagd waarom hij dit deed, ondanks het feit dat ze het waarderen dat hij de moeder van zijn zoon zo respecteert en dat hij ervoor zorgt dat ze allebei een thuis hebben. Niet iedereen zou immers bereid zijn om de rekeningen van hun ex te betalen! Shaun zei echter dat, gezien hij de mogelijkheden had, dat absoluut iets was om te doen: "Cat gaf me het beste cadeau dat ik ooit zou kunnen krijgen, namelijk mijn zoon Leo op de wereld zetten." Bovendien legde Shaun uit dat hij, nadat hij was gescheiden van Cat, 2 maanden onder hetzelfde dak bleef wonen als zijn ex, en prees het gedrag van de vrouw die hem "hielp om een ​​moeilijke tijd door te komen".

Zou jij tot zo'n gebaar in staat zijn?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt