Beleefd meisje vraagt ​​de bewaker van het vliegveld of ze haar tante mag knuffelen die aan boord ging (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Beleefd meisje vraagt ​​de bewaker…
Hij parkeert per ongeluk op een privé-weg: de eigenaren blokkeren de auto en vragen geld voor het “vrijgeven” Bejaard echtpaar viert hun 77e trouwdag, geholpen door verpleegkundigen van het hospice waar ze wonen

Beleefd meisje vraagt ​​de bewaker van het vliegveld of ze haar tante mag knuffelen die aan boord ging (+ VIDEO)

22 Oktober 2021 • Door Janine
9.038
Advertisement

Kinderen weten ons vaak te verrassen met hun aanhankelijke, naïeve en volkomen eerlijke gebaren. Het is onmogelijk om hun spontaniteit bij bepaalde gelegenheden te weerstaan! Een bewaker van de luchthaven had niet de moed om een ​​klein meisje tegen te houden dat hem heel beleefd vroeg of ze achter haar tante aan mocht rennen die op het punt stond aan boord te gaan. Het kleine meisje wilde haar geliefde tante nog een keer knuffelen, voordat ze haar vlucht nam. De beveiligingsbeambte van de internationale luchthaven Hamad in Qatar gaf het meisje toestemming, die onmiddellijk naar haar tante rende.

De scène was ongelooflijk teder en iemand - we nemen aan de ouders van het kind - slaagde er zelfs in om de ontroerende uitwisseling met de bewaker en de oprechte knuffel tussen tante en nichtje te filmen. De video verscheen op Twitter die duizenden gebruikers bereikte en iedereen enthousiast maakte.

Het is duidelijk dat het kleine meisje haar tante niet kon laten vertrekken zonder een laatste knuffel! De lieve tante stond echter op het punt om het vliegtuig in te stappen, dus wat kon ze doen? Het kind vroeg de bewaker om toestemming om te passeren. In de video luistert de beveiligingsbeambte aandachtig en reageert positief door haar te vertellen dat ze naar haar tante toe mag. Zodra het kleine meisje het antwoord krijgt, loopt ze snel weg, om haar tante nog een knuffel te geven. Wat een emotie!

We hopen dat deze video jou minstens zo ontroerd heeft als ons!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt