Dit meisje besloot te trouwen met een miljonair die 34 jaar ouder is

Janine image
door Janine

16 Februari 2022

Dit meisje besloot te trouwen met een miljonair die 34 jaar ouder is
Advertisement

In een samenleving zoals die waarin we leven, die steeds progressiever, moderner en met steeds meer open opvattingen is, veroorzaakt een liefdesrelatie tussen twee mensen met een groot leeftijdsverschil niet langer een schandaal of ophef zoals het dat ooit deed. Natuurlijk kan een enorm leeftijdsverschil in sommige gevallen echt een verschil maken, maar als het paar 18 jaar of ouder is, kunnen ze legaal elke vorm van een romantische relatie aangaan, met jonge of oudere mensen. Zoals het gebeurde in dit verhaal dat de wereld rondging en de publieke opinie verdeelde...

via Daily Mail UK

Advertisement

Maak kennis met Alyssa Renee Gutierrez, een Amerikaans meisje van slechts 23 jaar waar veel over werd gepraat omdat ze getrouwd is met Peter, een zeer rijke en welgestelde man die 34 jaar ouder is dan zij: hij is maar liefst 57 jaar oud! Een groot leeftijdsverschil tussen de twee, en toch, ondanks veel roddels, wilde het meisje er op Instagram graag op wijzen dat ze ervoor koos om met Peter te zijn en een romantische relatie met Peter te beginnen, niet vanwege het geld maar uit ware liefde...

Advertisement

Op haar Instagram-profiel zei Alyssa: "Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot mannen die ouder zijn dan ik; mensen denken dat ik alleen oudere mannen zoals mijn vader leuk vind, wat niet waar is, want toen ik 18 was, had ik relaties met mannen met de leeftijd van 20 jaar en ouder: ​​ik heb ook romantische ervaringen gehad met 40-jarige mannen!"

Een levenskeuze die van Alyssa en Peter, die om voor de hand liggende redenen in de loop der jaren voor weerstand en vooroordelen van mensen hebben gezorgd, die zeker niet gunstig stonden tegenover de beslissing van hen beiden om te trouwen: "In het begin was ik er zeker van dat mensen ons met scheve ogen zouden aankijken, maar nu voel ik me heel comfortabel met mezelf en met anderen, we zijn tenslotte een stel zoals iedereen. Ik hou van zwembadfeesten, nachtclubs, concerten en festivals. Peter houdt er ook van omdat hij jong van hart en zo vol energie is!”

Ondanks het enorme leeftijdsverschil valt het niet te ontkennen: het lijkt erop dat Alyssa en Peter echt verliefd zijn, ondanks dat de man rijk en welgesteld is.

Wat denk jij ervan? Denk je dat de keuze om met dit 23-jarige meisje te trouwen oprecht is of zit er iets achter?

Advertisement