Hij legt 360 euro opzij voor een cadeau voor zijn vriendin: "Elke keer wanneer ze tegen me schreeuwde, haalde ik er 1 euro af"

Janine image
door Janine

08 September 2022

Hij legt 360 euro opzij voor een cadeau voor zijn vriendin: "Elke keer wanneer ze tegen me schreeuwde, haalde ik er 1 euro af"
Advertisement

Wanneer we de ideale persoon ontmoeten die weet hoe hij of zij ons gelukkig kan maken en graag aan onze zijde staat, proberen we alle mogelijke manieren om hem of haar een goed gevoel te geven. De beste manier is om de gevoelens te beantwoorden, maar in sommige gevallen zijn het kleine of grote geschenken die voor een glimlach van de partner kunnen zorgen en hem misschien zelfs kunnen ontroeren. Om dit allemaal te laten gebeuren, is het noodzakelijk dat er een zekere financiële beschikbaarheid is en, wanneer dit niet onmiddellijk het geval is, wordt het "spaarvarken" gebruikt om tot het bruikbare bedrag te komen en het gekozen geschenk te kopen.

Iets waar de hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen aan dacht, een man die wat geld had gespaard voor een Valentijnscadeau aan zijn vriendin, maar hij deed nog iets meer. Telkens wanneer ze haar stem verhief en hem aansprak op een manier die niet bepaald vriendelijk was, wat de reden ook was, haalde haar vriend een euro uit de envelop. Het resultaat? Laten we eens kijken.

via Daily Mail

Advertisement

Isaac Ramirez is een jonge man uit Santa Paula, Californië, die beroemd werd op internet omdat hij een initiatief deelde met betrekking tot een geschenk dat hij aan zijn vriendin Carolina Fernandez zou geven. De jongen zei in een video op Instagram dat hij in een jaar tijd 360 euro had weten opzij te leggen om een ​​cadeau voor Valentijnsdag voor zijn vriendin te kopen. Een heel mooi gebaar om zijn geliefde te verrassen op de dag gewijd aan de liefde, ook al was dit niet wat hem beroemd maakte.

Naast het delen van het bereikte doel, zei hij ook dat hij, elke keer dat het meisje haar stem tot hem zou verheffen, 1 euro uit de spaarpot zou halen. In een heel jaar tijd bleef er slechts 40 euro over in het spaarvarken, een zeer laag bedrag in vergelijking met het aanvankelijke bedrag dat getuigt van hoe zijn geliefde zich tegenover hem heeft gedragen.

Advertisement
iisaacramirezz/Instagram

iisaacramirezz/Instagram

Gebruikers die over het verhaal hoorden en commentaar gaven op Isaac's keuze, waren verdeeld. Er zijn mensen die de jongen adviseerden haar te verlaten, omdat het niet normaal is om in één jaar zo vaak tegen je vriend te schreeuwen, en die daarentegen hebben verklaard dat ze zijn list niet op prijs stelden. "Ik ben geen expert, maar is het normaal om je zo te gedragen in een relatie?" - schreef iemand naar aanleiding van de publicatie.

We hebben geen oplossing voor dit dilemma, maar we zijn er zeker van dat deze man zijn keuze heeft gemaakt en misschien heeft geverifieerd wat hij wilde voordat hij zijn relatie met Carolina voortzette en met haar zou trouwen.

iisaacramirezz/Instagram

iisaacramirezz/Instagram

Wat vind jij? Heb je er ooit aan gedacht om zoiets te doen om je partner te "testen"?

Advertisement