Een jonge man van in de dertig heeft al 43 huizen gekocht en er een aan zijn moeder gegeven: "Iedereen kan het"

Janine image
door Janine

30 Maart 2022

Een jonge man van in de dertig heeft al 43 huizen gekocht en er een aan zijn moeder gegeven: "Iedereen kan het"
Advertisement

Een huis kopen is niet eenvoudig, het vraagt ​​veel opofferingen en in veel gevallen ook financiële steun van de ouders of familieleden. Toch is het een doel dat door veel mensen wordt gedeeld. Wat moet je doen? Ondernemer Eddie Dilleen lijkt een oplossing te hebben gevonden waardoor hij, inmiddels op 30-jarige leeftijd, zelfs een huis voor zijn moeder heeft kunnen kopen. Wat te zeggen, het helpen van de ouders is voor een kind een grote voldoening, nadat ze hem altijd liefdevol hebben gesteund. Eddie is erin geslaagd waar zoveel jonge mensen het niet redden, niet uit onbekwaamheid, maar door gebrek aan mogelijkheden.

via Instagram / dilleenpropertyau

Advertisement
Twitter / Eddie Dilleen

Twitter / Eddie Dilleen

Eddie arriveerde op 30-jarige leeftijd met een aanzienlijk vermogen van bijna $20 miljoen. Hoe heeft hij dat gedaan? Door vastgoed te kopen! De Australische ondernemer heeft tot nu toe 43 woningen verspreid over het land en beweert dat iedereen gemakkelijk op dezelfde manier kan investeren. De jonge ondernemer probeert in feite de theorie te ontkrachten dat het veel geld kost om een ​​huis te kopen, aangezien hij het keer op keer heeft gedaan en een voorschot heeft betaald dat gelijk is aan slechts 5% van het totale bedrag.

Advertisement

Op 18-jarige leeftijd kocht Eddie zijn eerste appartement, met één slaapkamer, voor 138.000 dollar en verhuurde het voor 220 dollar per week. Kortom, de jongen had onmiddellijk de vooruitziende blik om wat spaargeld te investeren om op lange termijn winst te behalen. Eddie raadt iedereen aan om zo te beginnen, waarbij hij drie fundamentele en onvermijdelijke factoren in elk onroerend goed evalueert: een hoog rendement, het feit dat de investering leidt tot kapitaalgroei en ervoor zorgen dat de prijs van het onroerend goed onder de marktwaarde ligt.

Het is duidelijk dat je niet kunt starten zonder te investeren: toen hij zijn eerste vier eigendommen kocht, verdiende Dilleen $50.000 per jaar en kocht er nog vier met een salaris van $65.000 in 2016. Hoe dan ook, Eddie is het levende bewijs dat je ver kunt komen, zelfs als je uit een eenvoudig gezin komt. De jonge ondernemer begon zoals veel jonge mensen: werken bij McDonald's.

Bought Mum a house!😃💥🏡 Enjoy Mum! Around the corner from us now 🤣 #property30 #30propertiesbefore30 #propertiesgalore

Pubblicato da Eddie Dilleen su Sabato 9 ottobre 2021

"Ik kom uit een eenvoudig gezin, ik ben opgegroeid in een moeilijke buurt en niemand in mijn familie had een huis", zegt Eddie. "Mijn moeder heeft hard gevochten om brood op de plank te krijgen en we kochten vaak tweedehands kleding, het was een heel moeilijke financiële situatie", legde de jongeman uit. Zoals eerder vermeld, stopte Eddie niet met de aankoop van een enkel onroerend goed, maar ging tegen alle adviezen in, die aanraden om eerst de schuld af te betalen en vervolgens door te gaan met een andere investering, maar de man herinvesteerde onmiddellijk in ander vastgoed zodra hij wat extra inkomsten wist te krijgen. Bovendien stelt hij dat de aankoop van de eerste woning kan worden gedaan met een minimaal voorschot van 5% en dus binnen ieders bereik.

Het is ongetwijfeld een winstgevende markt, maar waarin je moet weten wat je doet en altijd heel voorzichtig moet zijn. Deze jonge man is het gelukt en hij kan zeggen dat hij minstens 30 huizen heeft gekocht voordat hij 30 jaar werd: niet slecht, toch?

Advertisement