Ze komt terug van vakantie en vindt 18 schorpioenen in haar koffer: ze neemt onmiddellijk contact op met de dierenbescherming om ze in veiligheid te brengen

Janine image
door Janine

06 Augustus 2022

Ze komt terug van vakantie en vindt 18 schorpioenen in haar koffer: ze neemt onmiddellijk contact op met de dierenbescherming om ze in veiligheid te brengen
Advertisement

Vakantie is de beste tijd van het jaar: laten we eerlijk zijn. Die periode dat je niet hoeft te werken en vrij bent van verschillende verplichtingen, waardoor we een week of langer de stekker eruit kunnen trekken en ons zo kunnen wijden aan ons welzijn en kennis van nieuwe plekken. Stad, zee, berg, iedereen kiest de vakantie die hij het liefste heeft en als we thuiskomen, nemen we graag kleine herinneringen mee van die doorgebrachte dagen.

Een gedachte die misschien ook de hoofdpersoon van dit verhaal heeft gemaakt, jammer dat het souvenir dat onverwacht in haar koffer werd gevonden niet bepaald werd gewaardeerd. Laten we eens kijken wat het is.

via News Week

Advertisement

+++ Blinde Passagiere Natternbach +++ Einsatz Nr.: 272/2022 Heute Nachmittag wurden wir von einer Dame aus Natternbach...

Pubblicato da Tierhilfe Gusental - THG su Sabato 23 luglio 2022

Deze toerist, van Oostenrijkse afkomst, was net terug van haar vakantie in Kroatië toen ze zich realiseerde dat er iets heel vreemds in haar koffer zat. Terwijl ze haar kleren eruit haalde, merkte de vrouw dat er iets uit stak en toen ze wat beter keek, realiseerde ze zich dat het schorpioenen waren. Je leest het goed. Een hele familie schorpioenen met moeder en 17 kleintjes op sleeptouw.

Niet echt leuk om te zien, zeker niet als je last hebt van arachnofobie en niet van dit soort dieren houdt. De vrouw, die kalm bleef, nam onmiddellijk contact op met een vereniging die zich bezighoudt met de bescherming van deze diersoort en enkele medewerkers gingen naar haar appartement om ze op te halen en in veiligheid te brengen.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Tierhilfe Gusental, dat zich bezighoudt met het redden van dieren, publiceerde de foto die viraal ging op internet en vergezeld ging van een bericht waarin ze aangeven waar de ontdekking plaatsvond en de vrouw bedanken dat ze hen gebeld heeft. Door dit te doen, kon de familie schorpioenen worden gered en, in een later stadium, worden teruggebracht naar een habitat die meer geschikt was voor hun eigenschappen.

Op zijn zachtst gezegd een bijzondere episode die iedereen op de proef zou hebben gesteld, denk je ook niet? Het is niet niks om je koffer te openen, voor 18 schorpioenen te staan ​​en kalm te blijven. Natuurlijk zijn ze niet allemaal giftig en gevaarlijk voor mensen, maar het is niet leuk om er zoveel te zien en dit geldt hetzelfde voor elk ander dier.

Complimenten voor deze vrouw dus, omdat ze het juiste gedaan heeft!

Advertisement