Ze raakt het paard aan voor een foto en de koninklijke wacht reageert slecht: "laat de teugels meteen los en ga weg!" (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

29 Juli 2022

Ze raakt het paard aan voor een foto en de koninklijke wacht reageert slecht: "laat de teugels meteen los en ga weg!" (+ VIDEO)
Advertisement

Als je reist, moet met veel factoren rekening worden gehouden zodat ons verblijf in een ander land dan het onze aangenaam is. Het is noodzakelijk om de geldende regels te respecteren en niet te denken dat we als toeristen alles mogen doen. De hoofdpersoon van dit verhaal had dit criterium duidelijk niet in gedachten, dus ging ze iets verder dan toegestaan, bewogen door de wens om een ​​onvergetelijke foto te maken.

Bij een bezoek aan Londen aan het koninklijk paleis nam de toerist in kwestie de vrijheid om de teugels van het paard van een koninklijke wacht aan te raken. Het paard was niet bepaald blij met het gebaar en evenmin zijn ruiter die, geïrriteerd door de brutaliteit van de vrouw, haar beval te vertrekken en hem niet aan te raken. Laten we in detail bekijken wat er is gebeurd.

via News Week

Advertisement
BUSKA IN THE PARK/Youtube

BUSKA IN THE PARK/Youtube

Tijdens een vakantie in Londen bracht de hoofdpersoon van het verhaal, zoals alle toeristen van deze stad, een bezoek aan Buckingham Palace. Hier, betoverd door de koninklijke wachters van de koningin, benaderde de vrouw een man in uniform te paard en poseerde om een ​​foto te maken. Tot nu toe alles normaal. Voor haar hadden vele anderen hetzelfde gedaan, maar niemand had geprobeerd het paard aan te raken.

De toeristen die haar in die houding waren voorgegaan, hadden in feite een veilige afstand gehouden en toen het moment eenmaal was vereeuwigd, maakten ze ruimte vrij voor de anderen. In plaats daarvan ging zij niet alleen naast het paard staan, maar reikte ze ook haar hand uit om de teugels vast te pakken en vereeuwigd te worden op een originele foto. Jammer dat noch het paard noch de ruiter daat niet van gediend waren en de beelden van een video op Tik Tok zijn daar het bewijs van.

Advertisement
BUSKA IN THE PARK/Youtube

BUSKA IN THE PARK/Youtube

In de clip zie je het dier waar aan getrokken wordt en daardoor misschien licht geïrriteerd is, en begint te bewegen, terwijl de wachter een paar seconden aarzelt voordat hij tegen de vrouw roept: “Ga weg en raak de teugels niet aan". Woorden die de toerist doen opspringen en haar meteen doen vertrekken.

"Ik ga nooit meer naar Londen" luidt het bijschrift bij de publicatie van de video. De stiefzoon van de vrouw heeft de foto gedeeld die, teleurgesteld door het gedrag van de wachter, heeft beloofd nooit meer naar de stad terug te keren. Het nieuws ging meteen viraal op internet en ze ontdekte dat veel mensen het eens waren met de koninklijke garde.

Voor veel gebruikers was de reactie van de man volkomen normaal, omdat hij daar niet stond om gefotografeerd te worden, maar om te werken. “Ze was niet in Disneyland, de wachter had dienst”; "Heb je het over een aanval? Ik zou nog harder hebben geroepen. Ze hadden dienst" - en nog meer opmerkingen waaruit blijkt dat ze het totaal oneens zijn met de acties van de toerist.

Wat zou jij hebben gedaan als je deze vrouw was?

Advertisement