Kat redt zijn baasje nadat ze onwel werd: "hij raakte me aan en miauwde, hij voorkwam het ergste"

Janine image
door Janine

25 Augustus 2022

Kat redt zijn baasje nadat ze onwel werd: "hij raakte me aan en miauwde, hij voorkwam het ergste"
Advertisement

We horen vaak dat honden de beste vriend van de mens zijn, die alles zouden doen voor hun baasje, in tegenstelling tot katten. Het is tenslotte waar, katten zijn niet bepaald het toonbeeld van delen, nabijheid en onvoorwaardelijke genegenheid. Ze hebben meestal een mix van onafhankelijkheid, koppigheid en zelfs een beetje egoïsme, maar in werkelijkheid is dit niet altijd het geval. Vaak kunnen ze aanhankelijker en aanweziger blijken te zijn dan je denkt en klaar om een ​​poot aan te reiken om hun geliefde mens te helpen.

Iets wat mevrouw Sam Felstead overkwam, een 42-jarige vrouw die letterlijk haar leven heeft te danken aan een klein gebaar van haar kat. We vertellen je hoe het ging.

via Times Now News

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Op een doodgewone dag lag Sam Felstead al een tijdje in bed en lag lekker te slapen toen ze plotseling werd gewekt door haar kat Billy. De kat zou, volgens het verhaal van de vrouw, op haar borst zijn gaan springen en in haar oor zijn gaan miauwen terwijl ze sliep. Als je denkt dat hij honger had of dit allemaal in een opwelling deed, heb je het mis. De kat voelde dat er iets mis was en kwam zijn baasje te hulp.

"Ik werd plotseling wakker en realiseerde me dat de rechterkant van mijn lichaam heel pijnlijk was en dat ik me niet lekker voelde - legde Sam uit - Billy begon luid te miauwen rond 04.30 uur in de ochtend en sprong op mijn borst. Hij deed er alles aan om mijn aandacht trekken, me bewust maken van wat er gebeurde en me zo in staat te stellen mezelf te redden".

Advertisement
Mr G's Travels/Flickr - Not the actual photo

Mr G's Travels/Flickr - Not the actual photo

Onmiddellijk daarna belde de vrouw haar moeder en werd ze met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar de artsen haar controleerden en haar definitief in veiligheid brachten. "Toen ik naar bed ging was ik in orde - vertelde ze - Toen ik Billy hoorde, werd ik nat van het zweet en van de pijn wakker, ik was in staat om hulp te vragen en mezelf te redden alleen dankzij hem, daar ben ik zeker van”.

Een echte redding die Billy tot een kleine held maakte en hem erg beroemd maakte op het web. Soms hebben we het mis om deze kleine dieren te onderschatten en laten we ons te veel beïnvloeden door hun onafhankelijke karakter, maar ook zij weten hoe ze goede vrienden van de mens moeten zijn en kunnen begrijpen wanneer het het juiste moment is om in te grijpen. Hij deed het en redde een leven.

Goed gedaan Billy!

Advertisement