Een verweesde kangoeroe knuffelt een teddybeer stevig: zo voelt hij zich minder alleen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een verweesde kangoeroe knuffelt een…
Een duif Hij loopt het risico de diploma-uitreiking niet bij te wonen vanwege zijn schoenen: een leraar leent de zijne

Een verweesde kangoeroe knuffelt een teddybeer stevig: zo voelt hij zich minder alleen

11 Juni 2021 • Door Janine
5.367
Advertisement

We hebben allemaal een knuffel nodig. De fysieke nabijheid van twee armen die ons omringen en ons om ons heen houden, door een persoon die van ons houdt, is van onschatbare waarde en slaagt er vaak in om gunstigere effecten op onze geest te hebben dan een medicijn. Immers, zoals we in het begin al zeiden, wie heeft er niet minstens één keer in zijn leven een knuffel nodig gehad? Ook onze dierenvrienden voelen vaak die behoefte, zoals de lieve kangoeroe waar we je vandaag over willen vertellen...

De lieve kangoeroe die je op de foto ziet, heet Doodlebug en leeft in een opvangcentrum in de regio Northern Rivers in New South Wales, op het Australische continent; waarom deze beelden de wereld over gingen is heel duidelijk; dit zeer tedere buideldier dat typisch is voor het oceanische gebied van Australië, heeft zijn moeder verloren, waarschijnlijk is hij per ongeluk uit de buidel van zijn moeder gevallen en om deze reden bevond hij zich plotseling zonder zijn moeder om voor hem te zorgen.

Gillian Abbot, die een toevluchtsoord voor natuurbehoud in Australië runt (WIRES), kwam deze verweesde kangoeroe te hulp; Gillian zorgde niet alleen voor het moederloze buideldier, maar ze gaf hem ook alles wat ze dacht dat hij nodig zou hebben om hem zo snel mogelijk te laten herstellen en minder te lijden onder de eenzaamheid van plotselinge onthechting. Een briljant idee van mevrouw Abbot was om teddyberen voor weesdieren op te hangen in de achtertuin van de Australische opvang.

Het is duidelijk dat Doodlebug meteen verliefd werd op een van deze beren en zich er niet meer van scheidde, zoals te zien is op de afbeeldingen die Tim Beshara, de zoon van Gillian Abbot, op zijn Twitter-profiel heeft geplaatst.

Advertisement

Tim vertelde op Twitter dat Doodlebug de kangoeroe “Leek te reageren op deze knuffels op dezelfde manier als een kind, ze behandelen deze schattige kleine beren eigenlijk alsof ze hun onafscheidelijke vrienden zijn."

De beelden van Doodlebug die zijn pluche vriend stevig omhelst, hebben de harten van miljoenen gebruikers over de hele wereld gestolen; ook wij sluiten ons aan bij hun hoop en hopen dat deze plotseling verweesde kangoeroe nieuw geluk kan vinden en dat hij steeds minder eenzaam zal zijn. Nu heeft hij een ​​beer aan zijn zijde die hem nooit zal verlaten!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt