Ze hangen een camera boven het bed: ze ontdekken alles wat hun kat doet om ze wakker te maken

Janine image
door Janine

11 December 2022

Ze hangen een camera boven het bed: ze ontdekken alles wat hun kat doet om ze wakker te maken
Advertisement

Iedereen die het voorrecht heeft om met één of meerdere katten samen te leven, weet het: zij zijn de echte bazen in huis. Katten zijn zo lief dat ze erin slagen hun mensen te overtuigen door ze met een simpele "miauw" naar hun hand te zetten: als een kat honger heeft, eet hij binnen vijf seconden, als hij slaperig is, slaapt hij, en als hij wakker is - vooral rond 3.00 of 4.00 uur 's ochtends - laat hij het hele gezin weten dat hij actief is.

Een voorbeeld van dit persoonlijkheidstype is de kleine Ash, een kat die door een jong stel geadopteerd is, met een bijzondere eigenaardigheid: hij haat het om zijn mensen te zien slapen.

via Bsetours

Advertisement
TikTok - @laurenjenel12

TikTok - @laurenjenel12

Ash is een ongelooflijk vastberaden kat, en als het bedtijd is, is hij in staat om een van zijn "ouders" wakker te maken om een ​​manier te vinden om plaats voor hem te maken in het echtelijke bed. In plaats van te accepteren dat zijn mensen moe zijn en soms moeten slapen, doet Ash er alles aan om ze wakker te maken en zijn trucs blijken bijzonder effectief te zijn.

Ze vroegen zich af wat de methoden van hun harige vriend waren om 's nachts of 's morgens vroeg in bed te komen, en het stel besloot een camera boven het bed op te hangen om zijn gewoonten te achterhalen en de beelden toonden een hilarische scène. Om de best mogelijke resultaten te bereiken, variëren zijn technieken voor het ontnemen van slaap afhankelijk van de ontvangers.

Advertisement
TikTok - @laurenjenel12

TikTok - @laurenjenel12

Laurel vertelde over de bewegingen die Ash met haar gebruikte: "Hij miauwt in mijn gezicht en gaat bovenop me liggen. Met mijn vriend heeft hij echter de neiging hem te slaan, maar het doet hem zelden pijn. Zijn favoriete methode is hard miauwen tot een van ons wakker wordt”, legde ze uit.

De video ging rond op TikTok en verzamelde talloze reacties van gebruikers die beweerden dezelfde situatie te ervaren. "Een van mijn katten leerde mijn aanraak-lamp aan te doen... om 4 uur 's ochtends", schreef een man. "Ze raken mijn gezicht elke ochtend om 3, 4 of 5 uur 's ochtends aan en als ik niet wakker word, trekken ze voorzichtig hun nagels uit", merkte een meisje op. "Mijn kat zit al sinds 6 uur 's ochtends op mijn nachtkastje naar me te kijken. Tegen 6.30 uur raakt zijn geduld op en krabt hij aan de lamp om lawaai te maken!”, legt een derde uit.

Doen jouw katten ook zulke dingen?

Advertisement