Ze pleegt een nep-telefoontje waarin ze alle lievelingswoorden van haar hond uitspreekt (+VIDEO)

Janine image
door Janine

15 December 2022

Ze pleegt een nep-telefoontje waarin ze alle lievelingswoorden van haar hond uitspreekt (+VIDEO)
Advertisement

Iedereen die een huisdier heeft, zal ongetwijfeld weten hoe het voelt om om te gaan met bizar gedrag van deze schattige "harigen”. Elk dier heeft zijn eigen voorkeuren op het gebied van eten, spelletjes, uit te voeren activiteiten met het baasje en... zelfs woorden zijn belangrijk voor ze! Precies: ook honden hebben hun "favoriete woorden"! De hoofdpersoon van deze video lijkt heel goed te weten welke woorden haar hond het liefste gebruikt, de woorden die hem uit een dutje of andere afleiding weten te halen. De video is hilarisch en bewijst dat onze dierenvrienden veel meer begrijpen dan we denken.

via Facebook / Ti regalo un sorriso

Facebook / Ti regalo un sorriso

Facebook / Ti regalo un sorriso

Dit meisje vermaakte duizenden gebruikers met haar "nep-telefoontje" in het bijzijn van haar hond. Het spel is heel eenvoudig: tijdens dit geïmproviseerde gesprek zegt ze de favoriete woorden van haar hond die, zich niet bewust van dit alles, rustig naast haar zit. Het gesprek volgt natuurlijk geen enkele logische betekenis en dat is ook waarom het zo leuk is. De favoriete woorden van de hond komen wanneer we ze het minst verwachten en blijkbaar ook wanneer hij ze het minst verwacht.

"De bal?" zegt het baasje, zich ervan bewust dat ze de aandacht van de hond trekt. De reactie van laatstgenoemde is hilarisch: zodra hij het woord "bal" hoort, kijkt hij aandachtig naar het mobieltje van het baasje, met zijn oren op scherp. Het is net of hij denkt: "Bal? Zei ze bal?"

Advertisement

Faccio una finta chiamata con le parole preferite del mio cane 😂❤️

Pubblicato da Ti regalo un sorriso su Lunedì 31 ottobre 2022

Dezelfde soort reactie bij het horen van de woorden "hagedissen", "spinnen" en "vliegen"; bij dit laatste woord kun je hem zelfs zijn snuit in de lucht zien draaien, bijna alsof hij op zoek is naar die kleine fladderende wezens die zijn baasje zojuist noemde. Het meisje kan niet anders dan hartelijk lachen elke keer dat haar hond aandachtig kijkt, met de blik van iemand die echt hoopt een hagedis of een bal te zien. Het is echt  geweldig als de jonge vrouw het woord “koekje” uitspreekt - ongetwijfeld een woord waardoor de hond een en al aandacht heeft!

Wat te zeggen, laten we hopen dat ze hem na deze hilarische video wat koekjes heeft gegeven als beloning!

Advertisement